dskubin
|
n€na, a mi lahko izdaš recept, kako delaš kruhove cmoke? Aja, pa držimo pesti za pikico, da bo rasla in rasla in rasla. Zaenkrat je važno, da pikica je in se drži, po moje si tudi zanosila kasneje in je zdej datum sfaljen. Bomo čakale s tabo in navijamo za lepe novičke v ponedeljek! Naša tamaledva sta na počitnicah pri mojih in se imasta prav fajn, hodita na trampolin in tudi Diti že lepo skače, seveda če ni Draža zraven, ker on skače zanalašč tik ob njej in tako visoko, da tamala zgubi ravnotežje in pade, pol jo pa meče v zrak . Smo pa Draža prejšnji teden za silo naučili vozit kolo brez koleščkov (ne gre še čisto sam, no ja, gre, samo moreš zraven njega tečt in so me noro bolele mišice), zdej pa nima časa trenirat, ker se gor vsega preveč dogaja. Smo pa bli v soboto na barki cel dan s potapljači in sta tamala bila skor ves dan v vodi, smo prišli zvečer domov tako zmatrani, da ne pomnim. Drugače jaz pečem prebranac za jutri in iščem kam bi jo mahnili naslednji teden na neplaniran dopust, pa nimam prav nobene pametne ideje, zdej pa brskam in brskam in brskam. Res ne vem, kam bi šli, nisem zbrala niti še smeri neba, kamor se bomo odpravli, samo vem, da se moram nujno odmaknit malo od službe, k če ne bom šla po slabem, k zdej mam pa čisto zares poln kufer
< Sporočilo je popravil dskubin -- 5.8.2009 20:42:15 >