Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: miapia IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: lunca77 Samo zanima me kako bi ve odreagirale če z vašimi otroci bližnji ne bi hotel imeti nič - jaz bi bila na smrt prizadeta in žalostna. "prijatelj" za posteljnje igrice (p.o.r.i.v.a.č.) pa ja ni bližnji Veš kaj se mi zdi? Vse ljudi se meče v isti koš. Nekateri so razočarani nad svojimi očkati in svoje razočaranje zgrinjajo na poste. Vsi so pezdeti, vsi idioti. Samo oni so pa popolni. Svet se žal ne vrti tako. Vsa negtivna čusta se da sproščati na preproste načine in vsem, ki jih držijo v sebi, to priporočam, kajti zadrževanje, tlačenje v sebi ima lahko resne posledice, lahko tudi v vaši vlogi očeta ali mame. Mogoče bo vaš otrok čez 30,40 let govoril o tem, kako je razočaran nad svojimi starši. No tale zadeva leti name. Veš draga moja, ni to razočaranje, men se danes fučka za tisto kar je blo, edino nočem, da bi karkoli od tega preživljal še kakšen otrok, predvsem pa moji trije. To je to. Ves gnus, vsi pezdetje so bli pa izrečeni v smislu siljenja k splavu in jamranja da to pa ni fer. To pa nima nobene zveze z mojim očkatom oziroma mojim razočaranjem nad njim, ampak gre to iz naslova spoštovanja do žensk in njihovih pravic. Zdej mi pa le še kdaj očkata vrži naprej, brez skrbi, ne bom se razpištolil, ker me to ne gane več, me je pri 16. letih, zdaj pa ne več. no, jst iz tvojga pisanja tega ne razberem, pa sem ženska. čudn, a ne.... in jst nisem nikjer razbrala, da bi jo on silil k splavu, samo potožil je, da je nefer, da če si ženska ne želi otroka, gre in splavi, ne glede na vse, tukej nobenga ne zanima bogi otrok in bodoči očka, ona pač ma to pravico....če pa si moški ne želi otroka, ma pa spet žensak to pravico, da odloča a otrok bo a ne bo. sam to. in s pravicami pridejo tudi dolžnosti. ne moreš met samo pravico otroka donosit al ne, je treba met tud dolžnost se zavedat, kaj to za sabo potegne. ene pa kr mislijo, ja se bo že omehčal....mu kako slikco pošljam, pa mu ga prpeljem pokazat, tak luštkan krofek, ga bo pa je mel rad pa še mene zravn ogabno.
|