|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je to?
2.6.2005 9:14:09   
karmy
no pa gremo še enkrat.... :pujs:

v soboto sem dobila grozne bolečine v trebuhu, ki so se nadaljevali v nedeljo in celo na ponedeljek... v ponedeljek sem pa dobila zelo temno krvavitev, ki se še zdaj nadaljuje ... naj povem da sem jzt pozabla tabletko vzet en dan in drug dan sm vzela kar dve... in potem mela odnose brez dodatne zaščite...:ups: a mi lahk katera prblizn pove zakaj sm krvavela? :zmeden::ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj je to?
2.6.2005 9:17:34   
anadejka
Pojdi do svojega ginekologa!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj je to?
2.6.2005 9:28:17   
baguSka
Oprosti karmy ker se še tuki javljam, ampak sem se malo bolj poglobila v tvoje besede.. Upam da mi ne zameriš.

Praviš da si začela krvavet v ponedeljek in da se še danes nadaljuje. Zakaj potem sprašuješ zakaj si krvavela? Sej še vedno krvaviš a ne!?:zmeden: Sicer pa opozarjajo da med jemanje KT pride lahko kdaj pa kdaj do vmesne krvavitve, če se pa ta prveč zavleče, pa nej bi nemudoma obrnil do svojga ginekologa. Spremembe hormonov. Pokliči ali pa pejd čimprej ne pregled.:rozica::rozica:

Še enkrat oprosti za prej in upam da bo vse ok.;)

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj je to?
2.6.2005 9:46:32   
Anonimen
Se strinjam z baguško, verjetno je posledica KT, jaz bi poklicala G.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj je to?
2.6.2005 10:10:16   
girly
počakaj do pon, če se krvavitev ne umiri, pokliči g

lahko so hormonske spremembe
srečno :rozica:

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj je to?
2.6.2005 11:40:29   
karmy
mam še dva dni do konca tabletk, tako da pričakujem spet menstro u pondelk.... to je sm zdej dva mesca... prej nism mela krvavitev... med jemanjem tabletk... sm to med vikendom je bla pa totalna kriza.. zvijal me je k zmešano... komaj po 2 dneh zelo hudih bolečin se je pojavla taka čudna menstra... :zmeden2: in dons zgleda da se je umirila... :zmeden::zmeden:

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj je to?
2.6.2005 12:28:45   
puncica
kdaj si pa pozabila tableto vzet a v soboto in si v nedeljo vzela al dost prej. Pa kolk časa po tistem sta imela odnose. Kaj pa če je prišlo do SS klub tabletkam?:zmeden2:

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj je to?
3.6.2005 8:19:54   
karmy
ne že prej sm jo pozabla vzet... kakih 14 dni pred odnosom... tisti tedn sm mela odnose v pondelk, v soboto + nedeljo - grozne bolečine, pondelk + tork dobila zelo temno menstro, zdaj je ni več... se normaln počutm... :zmeden:

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj je to?
3.6.2005 9:07:24   
baguSka
Kot sm rekla in kot mensezdi piše tud v navodilih. Baje pri jemanju KT obstaja možnost vmesnih krvavitev in baje to itak ni menstruacija. Če ta traja dlje časa, potem nej bi se oglasila pr svojem G.;)

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj je to?
3.6.2005 10:17:31   
karmy
jzt jemlem tabletke diane 35, in mi je kolegica dala potem svojo starejšo verzijo teh tabletk diane 35 ( ni rok potekel če to mislte :)- ) in takrat sem začela krvavet.. 2 meseca... :(( kaj so starejše verzije tako agresivne al kaj? :zmeden:

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?