|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
13.7.2009 7:26:47   
Alisa
Tudi od mene Vse čestitke našim Julijčkom za 3. rojstni danuser posted image user posted image user posted image
Kok čas beži, res je hitro minilo,.

Klaja ti pa le pazi nase in počivaj.

Karamela - ti pa uživaj na dopustu pa se tipkamo v avgustu.

Naty- a nam boš kaj pokazala svojo štručko??


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
14.7.2009 8:48:36   
sašaš
Jutro!

Še en pozdravček od mene po dolgem času! user posted image

Čestitke in vse najboljše vsem, ki ste ta mesec že praznovali in vsem, ki ta mesec še boste!!! user posted image user posted image

Naty-Taja, čestitke za Urbana!!! user posted image

Klaja, ti pa pazi nase! user posted image

Lp



_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.7.2009 7:09:09   
Alisa
Ja punce tale naša tema pa čist samevauser posted image .
Pa tok smo včas lepo čvekale, zdaj pa nikjer nobene. Pri nas se je našemu 3 letniku začelo dogajat na polno. Prišel je v obdobje trme in kar vstraja pa vstrajauser posted image , men pa kar živčki skačejo, ker sem res tud sama že naveličana tega rootskega-user posted image gibanja, ko mu skoz govorim mami ne more to, mami ne more tečt za tabo,.....on bi se pa glih zdaj loviv, pa šel avione,...uglavnem groza.
Zadnje čase pa očitno nekaj čuti, ker se skoz nekaj stiska, pa govori- mami ti si moja, ne jit tja vn rez mene ker je lev tam, skoz me nadzoruje kje sem. Kot i čutil da me par dni ne bo. Joj mi je tok hudo, ko pomislim, da par dni ne ova skup, sem se drugače kar navadla da sva cele dneve spet skupaj ko ni v vrtcu.
Fajn bodte, pa oglaste se kajuser posted image .



_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.7.2009 10:37:39   
klaja
Alisa sem te ravno sedaj iskala pri avgustovkah, če si še v enem kosuuser posted image , pa vidim, da še imaš tri tedne do poroda. Ja ti verjamem, da si že naveličana vsega skupaj, tudi jaz sem že tako okorna, da je kar hudo. Pri nas je še slabše, ker moram laufat za dvema. Julija sicer ni ne vem kako trmasta, res pa je da ne posluša nič, je pa zato Hana toliko bolj ipična in se za vsako stvar, če ni po njenem vrže na tla. Pa ne misli že sedaj na to, da bosta z Anžetom tri dni ločena, saj vem, da ti bo hudo, ampak saj te bo prišel obiskat in ga boš takrat pocartala, ati pa bo imel dojenčka. Ko sem bila z Hano v porodnišnici in sta moj in Julija prišla na obisk, se je tako stisnila k meni, da smo se vsi v sobi jokali, najbolj pa midve. Sedaj pa ko sem bila teh 14 dni noter, pa me je potiskala vstran oz. obe, tako da mi je bilo tako hudo, da ti niti povedat ne morem. Je pa očitno bila jezna na mene, ker sem jih pustila same, vsaj tak občutek sem dobila. Ko pa sem prišla domov, pa je s stegnjenimi rokicami prišla do mene in me objela. Ah ti otroci.

Mene pa že spet dva dneva nekaj muči in me tako špika tam spodaj in se slabo počutim ter mi trebuh otrdeva, da je joj. Pa kar naprej hodim na wc, ker imam kar naprej drisko... Grem sedaj za vsak slučaj pripravit stvari za v porodnišnico in za dojenčka, če me slučajno kaj preseneti. Sicer mislim, da je vse skupaj bolj lažno, ampak nikoli se ne ve.

Kako pa kaj ostale nosečke in nenosečke? Pa mamice, Naty-Taja se tudi nič ne javi, nam očitno noče pokazat svojega Urbana.

Lepo se imejte!!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.7.2009 21:12:13   
Jančika_
Hojla, punce. Vidim, da imate tudi drugje veselice s trmo. Meni je tole obdobje pri treh letih najhujše. Vasja je bil isti - Kajetan enega stavka ne pove več brez jamranja, tuljenja, jokcanja in teženja. Na srečo mine, ampak pri Vasji je trajalo eno letouser posted image , tako da še ne pričakujem, da se bo Kajetan kaj hitro unesel. Za vsak drek je "ne", pa bežanje in take fore. Grrr! Dojenčka se pa oba zelo veselita.

Jaz sem fajn, zelo fajn pravzaprav. Sem v 23. tednu, počutim se odlično, najboljše od vseh dosedanjih nosečnosti. Zdaj se bo pa verjetno počasi začelo s križem in medenico. Pa bomo že, če ne bo hujšega. Malo sem začela kupovat cotke, ker imam za novorojenčka samo poletne zadeve, tako da rabimo še kaj za zimo. Mi je prav v veselje in komaj čakam, da začnemo rihtat sobico (ne pred jesenjo, ker še ostalo ni poštimano in imajo druge stvari prednost). Sicer sta fanta ogorčena, da bo dojenček sam v sobi in hočeta, da bo z njima, da mu ne bo dolgčasuser posted image . No, poskusili bomo, previjalna in ostalo bo pa vseeno v drugi sobi, v njuni je že tak malo tesno.

Ajaaaaaa, nisem vam še povedala, da bomo imeli še enega pobauser posted image . Ne, zgleda, da res ne znamo delat puncuser posted image .

Alisa, želim ti nekompliciran in hiter porod. Klaja, ti pa še zdrži malo.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
1.8.2009 11:12:13   
klaja
Jančika ja super za še enega fanta!!!! Veš kako te bodo moški razvajali!

Meni so sicer na UZ povedali kaj bi naj dobili, vendar nisem več najbolj prepričana, tako da ne bom nič rekla.

Saj se trudim, da bi še zdržala kaka dva tedna, potem pa mi bo že res vseeno!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.8.2009 8:18:22   
Naty*Taja
Hojla babike! Ne nisem vas pozabla in Urbana vam bom tudi pripopala!user posted image Problem je samo v pomanjkanju časa! user posted image Čeprav sta tavečjadva v vrtcu je pri nas turbo! Če druga ne, je cot kr naprej na kupe! Naš tamali je pa ful pridkan otroček! Perfect baby mu pravim jaz! user posted image Porod je šel skozi v štirih hujših popadkih z enim samim šivekom. Mali je imel pa apgar 10, 10, kolke 1a.1a, nič zlatenice (prvi moj!) pa v začetku je samo jedel in spal, zdej pa je dopoldan pokonc ostali del dneva in noči pa še kr prespi z vmesnimi obroki!.
Tavečjadva sta ga sprejela z navdušenjem in jima kr ne gre v glavo, da ga ne moreta več cartat, ker kr spi!user posted image Pravkar se carta tule pri meni v slingu.


Aliska in Klaja držim pesti, da bo čimlažje. In Alisa - za Anžeta se pa nič tolk ne sekirat! Sej je še mali in se hitro prilagodi na spremembe. Pa se atiji sami z tavečjimi čisst znajdejo. Mene zdej pri tretjem ni nič skrbelo, kako bosta tavečjadva preživela!!!user posted image Ker vem, da jima tudi brez mene nič ne manjka! Bolj me je skrbelo za Marcela, kako mu prikrit popadke, ko so prišli k meni na obisk! Ker bi se mali potem cel dan sekiral da mamico tak boli!user posted image (Sem šla namreč kr ob prvih znakih not - ob 14. uri nekje, ker me je blo strah, da kje v avtu na poti rodim, glede na drugi porod. Pa še prav sem imela, ko se je namreč orng začelo, je bilo v pol ure vsega konec!! user posted image )

Evo slikce:
Urban v porodnišnici:
user posted image

user posted image

Pri slabem mesecu dni že takole pasem ovčke!!!
user posted image

Prvi poljubčki od bratca in sestrice:
user posted image

user posted image

S pet dni starejšim bratrancem Erikom (ki btw živi v spodnjem štuku user posted image )
user posted image

Naš trio adio user posted image :
user posted image

Upam, da bo zdej kej več časa se javljat, ko nas je spet tolk na porodniški!! Kaj pa Kapesanta? A se ni tudi nekaj menla o še enem?

Lep dan vsem!




_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.8.2009 10:06:59   
Alisa
OJ,
Klaja- ja sem še kar 2v1, sem sicer že bolj proti koncu sm za enkrat še ni kakih znakov.

Jančika- ja super no boš pa blažena med moškimi, sm da bo zdravo dete.

Naty- Taja  ja kak cuker je tale tvoj user posted image . No saj maruša in marcel sta tud.

Hvala vam za lepe želje, upam da bo hitro minilo tale porod ko se bo začel, user posted image se noče obrnit tako da je medenična vstava, bomo vidli kaj bo.
Lepo bodite!


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.8.2009 10:39:57   
Naty*Taja
Evo -sem zdej za nazaj prebrala! Hvala vsem za čestitke!
Vse naj naj vsem našim julijčkom - sicer z zamudo, ampak iz srca! Mi smo kr samo prijateljčke povabli, naročili tortico in kupili smo ji skiro - tak na tri kolesa. Od botrčka in njegove familije je pa ščitnike dobila in se že veselo vozi po našem novem vaškem igrišču - ful fajn je na koncu naših njiv, tako,d a ju lahko kr sama dol spustim ša ej. Pregleda še nismo imeli - morem v četrtek vprašat, ko imava z Urbanom prvi pregled. 


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.8.2009 10:30:25   
klaja
Naty-Taja to je pa res bil ekspres porod. Kaki srček je Urban, pa Maruša je že taka velika punca, pa Marcel je že tudi taki frajer.
Super da sta ga tako lepo sprejela! A tako, potem imate v eni hiši kar dva dojenčka, to pa še bo zanimivo!

Kapesante pa že dolgo ni bilo na spregled, pa tudi nekaterih ostalih ne, nimajo več časa.

Alisa tebi pa želim čim lažji in hitrejši porod! Pa zdravo dete!!!



(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.8.2009 13:07:53   
klaja
Še to sem hotela napisat, da smo se tudi mi za čez dan rešili pleniceuser posted image . Včeraj se mi je še polulala v hlačke, ker je nisem resno jemala, drugače pa mi pokaže, da jo lulat, saj še ne govori. Edino ko gre popoldan še spat in pa za ponoči ji dam pleničko, ker v spanju pa še dosti nalula. Zdaj se bom pa lotla še tamale in bom probala še njo odvadit, ker mi že tudi večkrat pove, ko jo akat ali lulat, pa da vidim, če mi uspe.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
5.8.2009 8:26:01   
Naty*Taja
Tole lulanje in kakanje... Pri tavečjem smo čez dan dali stran dva meseca pred tretjim rd, ponoči pa šele zdej z Marušo vred! smo ga kr posračkali, da  smo mu jo ponoči še pustili. Bo že držalo, kot je rekel gospod psiholog pri 3-letnem pregledu - če otrok ve za podnevi, ve tudi za ponoči. Maruša je pa kake 4 mesece pred 3. rd čez noč ostala suha tako podnevi, kot ponoči. Zato smo tudi Marcelu dali stran ponoči, ko je bilo že bolj toplo, pa smo se kr namučli ene 14 dni s pranjem posteljnine tudi po trikrat na noč smo preoblačli, sem skor že obupala, potem pa je kr naenkrat skapiral in zdej gresta ponoči kr sama na wc - ju sploh ne slišiva! Evo. Vse se uredi enkrat. Večje sranje lahko imaš, če siliš otročka. Sem pa tudi jaz tip ala naša Jančika, ki pravi, da ni tak človek, da bi za otrokom letala in ga spraševala če ga lulat!! Pa tudi naša vzgojiteljica je mojih načel in je prav gladko šlo pri Maruški! Evo, zdej sem pa roman o lulanju napisala user posted image
Klaja bravo za Julijo - je kr hitro za njo, da se je že rešla plenice! Mislim, da kr dobro lovi svoje vrstnike,kar se razvoja tiče, a ne? Se vidi, da se mami z njo veliko ukvarja, a ne? Pa zdej bo že od Hane dost pobrala.

Punce, jaz sem pa študirala, če bi se kej dobile zdej , ko nas je kr neki takole spet fraj? Kdaj imate roke?  Al pa malo kasneje, ko vse rodite in mali malo zrastejo. Z vsemi našimi fakini? Ful bi vas bilo fajn videt.
Sem zadnjič v enii reviji brala en interviju od naše Angeline - se je še spomnite? Po moje da je bila že malo starejša revija, ker so bile not intervjuvane naša Kapesanta in Plenička, ko sta bila Rok in Žiga še mala.user posted image


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.8.2009 7:22:31   
Alisa
Naty- jaz sem tud za srečanje sm da majčkeno zrastejo- po mojem konec jeseni, saj imajo nekatere naše šele konec jeseni rok. No sicer bodo pa same povedale. Jaz mam še 15 dni do PDP, o komaj čakam, čeprav me samo gibljenje kar malo matra. Čez dan se še nekako organiziram, sm ponoči ko se pa plazim iz postelje pa nazaj mi pa ni nič fajn, sem kot en balon, ki se nikakor ne more naglihat, sm se tolažim s tem, da bom kmalu rodila in bom potem bolj spala.

Klaja- vse čestitke Juliji, res se vidi da ima veliko podporo od staršev in da se lepo razvijauser posted image user posted image user posted image user posted image Res bravo Julija. Daj kako slikico gor, res bi rada vidla tudi tvoji princeski.

Fajn bodite!!


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.8.2009 22:07:53   
Jančika_
Bravo, Julijauser posted image !

Srečanje - ja, ampak nekje do konca oktobra, potem pa jaz ne bi več veliko hodila okoli. Rok imam sicer konec novembra, ampak že zdaj se sama težko prevažam okoli, ker mi leva noga med vožnjo ful zateče, tako da rabim na daljše proge šoferja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.8.2009 14:57:13   
Azzurra
joj Jančika, balzam za moje oči, kar si zgoraj napisala!!!!! ej, naš Liam je tako SITEN, ma SITEN, SIIIIITEN, vse je eno samo jokcanje, on že prvo zahtevo, vprašanje, potrebo - vse zategne že od štarta z jokom!!!!!!! z nekim cmihanjem, kot da se mu godi nevemkakšna krivica! sicer ko se ozrem okoli se mi zdi, da ostale, ki jih vidim in poznam, niso tako sitni in tako vztrajni pri svojih zahtevah. Moj bog, kako zna bit naš siten!!!!! pa veste kaj bi on? on bi se zdaj nosil! nosil bi se v naročju!!!! smo bli zdaj na dopustu. od sobe do restavracije se je hotel nosit. 11 dni smo 3krat na dan prikorakali in odkorakali z otrokom, ki je tulil DVIIIIIGNI ME TAAAATA DVIIIIIGNI MEEEEE.....ME BOLIJO NOOOOOGEEEEEEEEEEEEEEE.....groza!!!! cel restavracija nas je gledala kot zelene marsovce. smo rekli NE in pika in nismo popuščali, ne parlamentirali, ne se pogajali, nič! on pa DVIIIGNI MEEEEE, ME BOLIJO NOOOOGEEEE....a pol pa pridemo na igrišče, pa ga noge več ČUDEŽNO ne bolijo, ko dve uri dirka gor pa dol po toboganu, ne, ne, takrat ga čudežno nič več ne boli! user posted image user posted image

in kaj mislite, da se je kaj navadil? nič. po 11 dneh nepopuščanja 3krat na dan v restavracijo in ostalo kar smo pač hodli naokoli, je izsiljeval. jaz ne vem, no, enim otrokom je dovolj enkrat povedat in pokazat, naš pa 11 dni "treninga" in nič noče razumet, on vztraja dalje! no, res pa nam je tamala zbolela in ko je blo treba šibat k zdravniku, sva ga res morala nest, ker če ne nebi prišli nikamor. tu sva ga očitno polomila, samo kaj si more človek, to je višja sila, tu nimaš kaj. s tem, da je zbolela po nekaj dneh, in do takrat bi Liam že lahko poštekal, da ga ne bova nosla, pa ni. Aja, mimogrede. koliko so vaši kaj visoki in težki? Naš Liam je visok okoli 104 in ima 16kg. Sicer zna lepo in precej pojest, samo se mu pa nič ne naloži...ker stalno šiba in nima sekunde miru...ga je sama mišica, žilav in močen je kot bikec! Mogoče če bi ga nosla, bi vskladiščil kako kalorijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
8.8.2009 8:49:41   
Naty*Taja
Hojla. Sem zdejla zmerla našo tamalo - 104 in okrog 20kg.  Je pa Liam kr suhec proti njej user posted image . Drugače pa kar se obnašanja tiče, kot bi opisovala našo!! Sem ravno zato nabavla buggy boarda, ker je pa res ne mormo nosit, pa če gremo zdej vsi skup na kak izlet je kr kriza, ko noče naprej, tamali se pa dere, tavečji bi bil pa že ful spredi...user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
8.8.2009 21:42:24   
Jančika_
Azzura, saj jih je več takih, ki so vztrajni do konca in naprej, vešuser posted image . Vasja se je pri štirih letih na morju deset dni vsak dan trikrat pol ure drl "Ne bom jedel tega, kar je na mizi". Vsak božji dan ob vsakem obroku pol ure in ne pretiravam. Najino vztrajanje se v tistem trenutku ni poznalo, na dolgi rok se vseeno obrestuje. Zdaj je star pet let in je tako srce, da ni za verjet.

Danes smo šli na Hom, to je en hrib tule v bližini, in se Kajči gor grede sploh ni dotaknil taluser posted image . Joe ga je ves čas nosiluser posted image . Tako da....iste fore imajo vsi po vrstik zgledauser posted image .

Naty-Taja, 20 kil, majko milo! Pri nas jih ima Vasja 16,5! Kajetan pa 16, višine ne vem, pod meter po moje, ker je Vasja nekje 104 cmuser posted image . Pri nas smo vsi bolj palčkiuser posted image .

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
9.8.2009 21:10:37   
Naty*Taja
Ja, Janči - evo zdej sem jo šla iz radovednosti zvagat - točno 19 kg. Marcel pa je velik točno 114 cm in ima 21 kg. Ma imamo res težkokategornike.
Zdej ju že tamal lovi. Na prvem pregledu pri mesecu in 20 dni je iz 3280g in 50 cm prišel do 5650 g in 56 cm. Ja, nič kej lažji ne bo za nosit!! Po moje je kriv zdrav kmečki luft ni druge! user posted image


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
9.8.2009 21:45:57   
klaja
Mi smo pa med najmanjšimi ima Julija 13.5 kg in je visoka nekje 93 cm (to je bolj tako tako izmerjeno). Je pa postala prava suhica in ima ful suhe nogice. Sicer je tako boljše, ker so ti otroci tako podvrženi debelosti. 

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
10.8.2009 12:01:44   
malicki
No pa še sporočilce od mene po zelo dolgem času.

Sem raje počakala do 1. pregleda preden bi sporočila veselo novico. Evo tudi jaz sem spet srečka user posted image , z bebijem je vse ok, rok pa imam 21.3.

Počutje je user posted image user posted image user posted image  čez cel dan mi je ful slabo, nonstop se mi gor obrača, pa tudi školjko objemam. Moram priznati, da mi je kar težje za prenašat slabosti in utrujenost, kot pa v 1. nosečnosti. Leta so tu user posted image

Zala je bila zadnje tedne ful zlata in razumevajoča, me je kar pustila počivati, si je pač prinesla igrače k meni v posteljo in se igrala kar poleg mene user posted image  

Ko ste že ravno pri merah, Zala je bila nekje 2 meseca nazaj visoka že 110 cm, za težo pa ne vem. Je pa precej velika, čisto po atiju.

Sva pa z atijem naredila en velik korak in jo pustila z babico in dedijem na počitnice na morje. Velik korak pa zato, ker do sedaj še ni nikjer niti čez noč prespala. Mislim da mi ni treba pisati, da sem nocoj bolj slabo spala in da sem zjutraj že telefonirala...user posted image
No čez 4 dni pa greva tudi midva za podaljšan vikend dol in jo pripeljeva nazaj, da si bosta lahko babica in dedek malo počitka in poležavanja privoščila.

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
10.8.2009 21:44:22   
Jančika_
O malicki, superuser posted image user posted image user posted image ! Čestitam! Moja druga nosečnost je bila tudi obup, nore slabosti, in me je bilo strah, kaj bo tretjič. No, pa sem dobila nagrado za pogumuser posted image in tokratna nosečnost je do zdaj potekala najlažje od vseh. Držim pesti, da boš kmalu boljša.

Kajetan ga zadnje tedne tako serje, da mi bo kmalu počil živecuser posted image . Prav načrtno dela škodo. Ne vem no, Vasja takih reči ni nikoli počel, pa je tudi imel svoje žute minute. Ampak tole...user posted image user posted image user posted image ... Eh, upam, da ga bo kmalu minilo. Vzgojni ukrepi zaenkrat ne zaležejo in samo upam lahko, da bojo vsaj na dolgi rok, če že na kratkega ne...

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
11.8.2009 22:00:15   
klaja
Malicki super, ti iz srca čestitam in želim čim lepšo nosečnost, pa upam, da slabo počutje kmalu mine!!!

Jančika pri nas pa ga trenutno Hana "serje", no pa Julija ji tudi pomaga, tako da sem včasih že na koncu z živčki.

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
12.8.2009 9:09:14   
Naty*Taja
Malicki WB in čestitke! Evo sej se kr vrstimo. 2 in 3-kratne nosečke user posted image !
Klaja - lepe pupe na lepih slikcah!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
14.8.2009 18:21:03   
Alisa
Oj,

Klaja kok sta luštniuser posted image user posted image user posted image , prava dva angelčka. A že veš kaj bo 3 otroček user posted image ali user posted image . Sem vidla da tudi ti nisi več daleč do PDP, želim ti vse naj naj.
Jaz mam še točno 1 teden pa sem že naveličana ne glih tok trebuha, sm vsega kar temu sledi, hoja, gibanje, dihanje, spanje, tega bi se rada rešla da bi bilo normalno gibanje, bušija bi pa še melauser posted image user posted image

Malički tebi pa tud vse čestitke za user posted image , čim manj user posted image .


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
15.8.2009 9:47:07   
karamela
ojla,

Klaja res ste luštni. user posted image user posted image  tudi vsem nosečkam tudi tebi malecki. Slabost bo minila.  Dopusta je skoraj konec. No za en teden gremo še jutri na morje. Zoja celih 10 dni nekako ni upala v vodo, razen ob morju do kolen je s kanglco in lopatkam se igrala. Šele zadnje 4 dni se je malo opogumila in zna že plavat z rokavčki, se zmoči, in je vsa ponosna. Sva ji 3 dan  na morju še celo kupila mali čolnček za napihnit, da bi jo vozila v malo globji vodi.

Klaja tudi naša Zoja je suhica kot Julija. Velika je cca 95 cm težka pa tudi samo  13,5 kg. Vendar, pa ne boste verjele da res ogromno poje. Ko jo občasno čuvajo sosedje in sorodniki  mi skorajda da ne rečejo da naj drugič kaj s seboj prinesem ker ful poje.  Joj, da ne govorim kakšne težave imamo ker noče biti obuta. Zunaj po travniku in po dvorišču se igra bosa, pa sem obupala in jo kr pustim boso letat, mrzlo ni,  potem pa obvezno noge umijemo.

Aja pa že cel mesec in pol ima skozi Zoja rojstni dan. In na vseh torticah iz mivke katere naredi moramo zapet  Vse najboljše Zoja.....

Meseca julija je bila izpisana iz vrtca pa se je kar malo jokala, ko je avgusta spet morala v vrtec. No sedaj je že vse o.k.

Punce prosim držite pesti.user posted image user posted image Decembra sem vam že pisala, da so pri nas odpustili polovico vseh delavcev.user posted image No sedaj je na vrsti še eno upam da "zadnje" odpuščanje. Nekje do konca avgusta začetka septembra bom zvedela če sem na listi za odpis. Moram priznat, da se me je tudi malo psihično dotaknilo vse to   kar  se zadnje leto dogaja zaradi recesije.

Grem pakirat.

Vsem pozdravček,






(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?