Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 Glede tega,da ne bo otrokom nerodno...Sosedova deklica je stara deset let in je bila letos v šola v naravi,kjer so imele vse sošolke s sabo razne glose,bleščice,špangice,torbice....Zvečer,ko so šli na sprehod so se uredile(oblekce,frizurce...),kot se danes že punce rade.Naša soseda pa si maže nohte z EDIKSOM,ker sta starša takšnega mišlenja kot ljupka.Oblačila nosi večinoma podarjena,ponošena,stara,kaj je to subrina sploh ne ve,po obrazu se ji že delajo prvi mozoljčki pa nima nobene primerne nege...Pa ne živimo na kmetih,skoraj v mestu in njena starša sta letos kupila nov avto,oče že razmišlja o štirikolesniku,tako da finančno niso na slabem. Deklica se nam sosedom smili,preziramo starše,ker je vrstniki ne sprejmejo v družbo(igra se z mojim 4 letnim sinom)v šoli jo zbadajo,se norčujejo,nikoli še ni bila v kinu(razen z šolo), večjem trgovskem centru,živalskem vrtu,luna parku,bazenu,Mc Donaldsu...Njena mama se še pod nosom ne depilira(in ima kaj depilirat) in vrjemite,da je punci zelo nerodno,ko jo vidijo vrstniki.Ne glede nato,kako je dobra mama je v drugih stvareh.Zelo rada je pri nas,praktično je sedaj ko so počitnice ves čas ko smo doma pri sinu.Tukaj kosila,se igra mi kaj pomaga in čas mi govori kako imam lepo majčko,šminko,torbico...kot vse najstnice danes. Vrstnik je ne sprejemajo, vi pa se prezirate njene starse? Redko recem, ampak niste normalni. Otroci delajo kar jih starsi naucimo, da delajo. In vi ste ocitno otroke naucili, da prezirajo .... Jutri bodo prezirali tebe, ker bos toliko starejsa, da ne bos videla, da si se poflekala, pa bos kako dlacico preskocila... pa bos na tapeti. Kar sejes, to tudi zanjes. Dlake se pobrijejo v minuti, mentalna nesnaga je pa trdovratna rec. Bi morala malo reklame pogledat, ampak kolikor se spomnim, niti tam nicesar ne obljubljajo
|