Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, če drži, pr men ni
. Kako se pa drugače počutiš?

.
, pravi cuker je tamala.
pa se pusti presenetiti.
, kot ponavadi.
In danes kot zaklet dan. Se peljemo k dežurnemu dohtarju (pribl. 17km od nas) in da bo moj prehitel traktor s prikolico ( na ravnini) pripelje en stari ata z nasprotne strani ( moj in un stari sta sicer vozila po svoji strani ampak oba bliz sredine). Pok... In je šel obema špegu. Moj bo pa seveda mogu plačat. Matr, kriva sta bla oba, un in moj. Sam moj se noče prerekat in je reku da bo plačal. Se že bojim računa. Jst sm šla naprej do mojga očija in sm ga poslala da naj gre po mojga, sestri sm rekla da nej gre pa z mano k dohtarju, pa k jst nism mela telefona ( se je doma polnil). Pol pr dohtarju Vidku sestra zmeri vročino in je meu 39,4. Ga dohtarca pogleda in prav da je nekaka pljučnica kr hrope, vročino ma, kašlja, z nosu mu teče. Dobil smo ene antibiotike pa svečke. Kam zdej po zdravila k so lekarne zaprte?
dan. Tečen en bl k ta drug.
pa gleda formulo,potem pa v akcijo in na streho.Včeraj smo imeli neurje in je na stari hiši spet odneslo streho.
K sreči ni bilo tako hudo kot lansko leto,ko je šlo pol strehe na avto,letos je odneslo samo pet ceglov.Je pa vse rože potrgalo,pa to je še najmanjša skrb.K sreči ni bilo hujšega.Smo bili pa kar nekja časa brez štroma.