Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

za tolk komentarjev naenkrat..
in jo zgleda fejst bolita, ker je jamrala celo noč bogica. Tako da smo trenutno na 10 zobkih.
.Me kar malo skrbi,kako bo v vrtcu,po drugi strani pa ga bodo že nekako zamotili.Saj ne bo edini.
Draga tally!
In danes kot zaklet dan. Se peljemo k dežurnemu dohtarju (pribl. 17km od nas) in da bo moj prehitel traktor s prikolico ( na ravnini) pripelje en stari ata z nasprotne strani ( moj in un stari sta sicer vozila po svoji strani ampak oba bliz sredine). Pok... In je šel obema špegu. Moj bo pa seveda mogu plačat. Matr, kriva sta bla oba, un in moj. Sam moj se noče prerekat in je reku da bo plačal. Se že bojim računa. Jst sm šla naprej do mojga očija in sm ga poslala da naj gre po mojga, sestri sm rekla da nej gre pa z mano k dohtarju, pa k jst nism mela telefona ( se je doma polnil). Pol pr dohtarju Vidku sestra zmeri vročino in je meu 39,4. Ga dohtarca pogleda in prav da je nekaka pljučnica kr hrope, vročino ma, kašlja, z nosu mu teče. Dobil smo ene antibiotike pa svečke. Kam zdej po zdravila k so lekarne zaprte?
dan. Tečen en bl k ta drug.
Reva je bila danes drugič cepljena (proti pasjim kužnim boleznim) in je kar bogica, jo je treba crkljat kot majhnega
zdaj ok?