Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Zdej imam pa en kveščn Tamala se že nekej časa cele dneve dere. To izgleda tako, da čim ni nikogar v njeni bližini in jo animira (seveda je obvezna frekventna menjava animacijsega programa), se joka in je huda. Spi popolnoma nič (danes je spala celih 15 minut). Aptamil ali novalac ji ne laufata po grlu (zelo malo poje), na joški se samo heca. Torej, kaj naj naredim?? Zdele je rabila več kot eno uro, da je zaspala in ves čas je pojokavala. Men je pa hudo, ker sploh ne vem, kaj naj. Mislim, da me prav zafrkava Pridem zraven- se reži. Grem- joka. Ji dam dudo- se reži Če grem, joka. Pol sem jo pa kar pustila, pa mi je bilo hudo A so možni že zafrkavat FLASK_A takšen je bil pri nas Oskar. prav nič nisem mogla narest,... oz. edino ko je on spal pa še to spanje je bilo uspešno edinole, če sem ležala zraven,... eden tistih posesivnih dojenčkov... pri Urbanu se pa ne dam,... je na srečo tudi malo drugačen. sem pa ugotovila, da ko postaja zaspan postaja jokav,... ga dam v posteljico in včasih še malo pojoka (max 5 min... pri Oskarju se pa ni nehal!!) potem pa zaspi sam od sebe. glede hranjenja pa... ja, Urban tudi mene heca pri dojenju... zagrabi, spusti, se zasmeje, pogleda malo naokrog, se spet obrne k meni,... si mislim, da če bi bil lačen, bi jedel in pospravim joško. se mi zgodi samo ene 2x, ko zares je!!!
|