KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo ga. Jopico, in hlačke smo super porabili, samo kravata in srajčka sta bila bolj dodatek za en dan AKP.....jest sem si s crpalko vec napumpala kot mi jih je ona praznila.....pumpas tud ce nic vec ne tece ker pol spet zacne..... IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: AKP Sedaj pa na potrebujem pomoč. Danes in včeraj se sploh ni hotela dojit. Ko je videla joško se je tako začela jokat, da smo jo komaj potolažili in je potem komaj, komaj popila stekleničko. Ponoči pa se normalno dojima, ker napol spi in pomojem niti ne ve, da se doji. Me čez dan tako bolijo prsi, da si mleko črpam. Imam pa probleme, ker si z črpalko ne spraznim dojke. Mi nekaj malega priteče pa še če si najprej z roko stiskam in potem črpam. Sem se danes šla vmes tuširat, ker sem imela zatrdline in boleče prsi. Punce kaj naj naredim, da bo zopet vlekla. Res bi še rada dojila. Jaz sem tudi zaradi podobnih težav zdaj pri flaši Pa mi ni všeč, ampak kaj ko pa se obe tako matrava z dojenjem Nimam pametnega nasveta... Bi pa rada tudi sama kakšnega. pomoje vstrajat....al pa nastavek gor dat ker jim je lazje vlect....poskusita.... IZVIRNO SPOROČILO: AKP Mogoče mi bo zdaj uspelo. Ja, uspelo mi je. Naša pa je bila v tej oblekci. IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG evo, jst mam pa urco frej, je moj peljal tamalega še mal na sprehod. Ima slabo vest, ker je šel včeraj kao pogledat tekmo h frendu, pa pol na drink u mesto in je rekel, da ne bo dolgo. No, ob štirih zjutraj ga še ni bilo doma. Tko da sem šla pol sama na rožnik dopoldne, ker so napovedoval slabo vreme (ki ga kar ni in ni). In ko sem prišla domov, je likal cunje (prvič po dooolgem času), v stroju je bila pa nova runda Meni pa še kar ni do pretiranega pogovora, tako da si tut upa ne lupčka dat. Kaj pa okoli blodi. Jutri ga itak spet cel dan ne bo doma. Je sicer poskušal malo otoplit sceno, a brez večjega uspeha.
|