Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Smo jo že pred rojstvom Sare dali stran, pa je že čisto pozabil nanjo, samo potem, ko je pa videl, da jo ima Sara, jo je pa hotel nazaj. Oz. si jo je "izposojal". In zdaj je kot en narkoman, samo da jo vidi kje, se mu kar zasvetijo oči in plane po njej in potem tisti blaženi pogled olajšanja, ko ima dudo v ustih ...
Ne vem, kaj naj, res. V vrtcu je zdaj nima, se je pač sprijaznil s tem, da je ni, doma imamo pa večne boje - pa pomojem da jih bomo imeli, dokler bo imela dudo Sara. Mi je pa zadnjič moj ati rekel, naj se neham sekirat, da sem imela jaz tudi flaško skoraj do šole. Pa on tudi menda - si je že sam znal naštimat kakav v flašo, pa ni danes z njim nič narobe (z mano pa tudi ne, no
16.oktobra v Tivoliju.
Jo imava od včeraj doma. Sicer je bila smrkava že prejšnji teden in tu in tam malo pokašljevala, zdaj pa je začela ful kašljat in smrkat. Danes zvečer je imela tudi malo povišano temperaturo. Upam, da se čez vikend porihta, da ne bo predolgo odsotna v vrtcu - ne bi je rada še enkrat uvajala.
Njena soba s taveliko posteljo pa sameva. Je rekla, da bo ona spala v posteljici, Tilen pa naj spi z nama.
-ka doma?
Za spol je samo namignila, ampak ker ni 100% bo naslednjič še 1x preverila. Mi je pa delala UZ kar 40minut. Me je bilo kar strah, ko je nekaj dolgo časa iskala (ne vem kaj). No, na koncu je rekla, da je vse ok. Sem šla pa mere gledat iz prve nosečnosti in so skoraj iste. Torej lahko pričakujemo dete težko cca 3,5 kg (če bo seveda rojeno pravi čas in če bo vse ok).
. Kadar ima take trenutke kar pozabim, kakšen
A mi odgovoriš na nekaj vprašanj