kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 JOJ KAK JST NE MARAM LJUDI KI SI MISLIJO DA SO NEKAJ VEČ, PA V BISTVU NIMAJO POJMA.. jaz pa čedalje težje diham v službi, ko sem sama, se imam prav krasno, ko pa zagledam šefiko, pa bi najraje domov zbežala, tako mi baba vzema motivacijo za delo , bo treba res konkretno pristopit k prošnjam. danes sem si obljubila, ko pridem domov moram vsaj 10 prošenj za zap. poslati, razmišljam tudi v tej smeri, dokler si ne najdem kej druzga, da si grem kar zdaj uredit da delam samo po 4 ure/dnevno mah nimam pojma, kar žalostna postajam, ko samo pomislim, da si bo treba službo iskat, pa da ne bi več delala to kar delam zdaj samo koliko sama sebe poznam, vem da ne bom mogla več dolgo izdržat tega pritiska. Verjamite mi, maloprej mi je tako na živc stopila, da sem jo skoraj nekaj poslala, čim je šla ven iz pisarne sem morala na čik-da se ohladim , pri njej je vsaka mala napakca KATASTROFALNA ne se toliko sekirat, ker ti res ne pomaga. V rač službi je res tako, da napak bolje, da jih ni, ampak so pa vse rešljive, tako da katastrofa pa res ne more bit.
|