MiniMiska
|
alma - pridružujem se že napisanemu - velik , za srečo naprej pa: - upam, da bo pomagalo. dobrodosla nova nosečka, zup2! Kava in cigareti: kadim NE, nikoli nisem, kava ... sem pila prej belo kavo, ampak občasno, bolj zaradi okusa, no skoraj vsak dan eno, zdaj pa je ne pijem več oziroma sem odkar vem, da sem nosečka, popila eno "brezkofeinsko" ... mi kava sploh NE diši zivepo: vem, kako ti je - kot pravi tista reklama... slabosti so pa res hudič. Jaz pijem čaj poprove mete, da preguram službo, .... no zdaj se ubadam še s prebavo, tako da je pestro moj pravi, da sem čisto prava nosečka, zdaj mi še vetrovi nagajajo, tako da sem prav (smešna) Lepo preživite popoldne, pa se tipkamo :) aja, vozički. To pa sem enkrat lani, ko sem slučajno na netu videla oglas, rekla, da mi2 bova kupila Teutonio. Še vedno sva tega mnenja, problem je le premajhen prtljažnik Lahko pa, ko vidim voziček v živo (ko bo čas za ta nakup), da se premislim. Trenutno pa mi je ta najboljši. Če katera pozna model spirit s3, lahko kaj več pove
|