ička
|
Ejla, bejbe! Špikanje - od zadaj v križu (če več stojim, več hodim, ampak, ko se uležem je OK), tudi pri desnem jajčniku, vendar mene na istem mestu tudi "šraufa", ko imam probleme s prebavo in sedaj jih imam...S tem se tolažim Napihnjenost - sva bila ta vikend pri obojih doma (nič ne vedo) in moja mama me je skozi bulula tja v trebuh, da mi je bilo kar malo nerodno... Svakinja pa je imela pripombe v smislu, če "kaj ne vedo" . . . Se sprašujeva, če nama piše na čelu "Čakava"?! Še 14 dni moram bit tiho, potem pa bo olajšanje, ko bova lahko povedala (nočem preden ne vidiva srčka). Kave - sem zmanjšala na jutranjo in občasno tudi še popoldansko, če res ne mroem stat pokonci (imam zelo nizek pritisk in mi začne kar zraka zmanjkovat,potem pa glava zaboli). Kajenje - tudi jaz sem ta packa, kadilka. Od kar nisem več v študentu, sem zmanjšala iz 3/4škatle na 5-6 cigaret na dan... Kadar je bil mož doma in mi ni bilo dolgčas, sem pokadila tud sam po 2 na dan. Odkar vem, da sem noseča, se trudim, vendar je težko ... Vsaketoliko me prešine, da škodujem otročku in sebi, upam, da mi uspe... Slabost - bolj zgaga in kepa v grlu, pa občasno pretirano spahovanje, prave slabosti in bruhanja HB ne... Uživajte s pikicami v popku
|