Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ponoči sva ji namerila preko 39 vročine. Da ne govorim, da nismo nič spali. Danes je mož ostal z njo doma in gresta k zdravniku, ker si jaz trenutno bolj težko privoščim bolniško (sem ravnokar nazaj iz svoje zaradi pljučnice). Bomo videli, kaj bo zdravnica rekla. Me je pa strah, da še jaz dobim kaj od nje....

.
.
pregledala zdravnica.
. Adrenalin naredi vse.
.
, Ž. pa ne bo osvajal tvojega.
Ker nismo imeli dočočene ure (pri dežurnemu uro???), smo čakali in čakali. Moj je šel 2x vprašat, kdaj bomo na vrsti in da pridemo raje nazaj, kot pa da čakamo med tistimi virusi. Ampak nesramna sestra se je skoz nekaj zadirala in nič konkretnega povedala. Po dveh in pol urah (je bila ura že 20) Neja "oživi" in je ni ušesek več bolel (verjetno so prijele kapljice), zato smo šli kar domov, ker tam bi se še načakali. Ponoči je sicer nekaj stokala in se premetavala (me čist zbrcala, ker bi rada splezala name in spala na meni). Danes gremo pa k njeni zdravnici še 1x pokazat ušesa. V torek je bilo menda čist mini vnetje in ni dala antibiotika. Uf...sem se razpisala. Upam le, da nismo v ZD česa pobrali.
Najbrž bo s tedni itak vedno bolj napeto. So pa pravi lojzeki.