Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Prav lepo je brati o vseh teh trebuščkih in štručkah.
. Sva se z mojim zadnjič hecala, pa je moj komentiral, da se mu še v posteljo ne da več, kaj šele da bi enega bebija imeli. Mimogrede, da ne bo nesporazuma, moj je tako utrujen od službe in dela na hiši.
, včeraj zvečer sem podlegla še jaz in sem danes v bolniški.
A vaši tudi postavljajo tako "zahtevna" vprašanja, ki se nadaljujejo v neskonČno ZAKAJ.....?
.
. Kdaj imaš rok?
! Zadnjič sem Feliško srečala na Otroškem bazarju, je bla tok lušna! In Uroš tako živahen in igriv.
Upam, da si v redu v tehle zadnjih mesecih.
Jaz sem res čisto zaljubljena v ta London...
Če nebi imeli tako komplicirane družinske situacije, bi resno razmislila o one way ticket. Še vedno je to le 2h stran...
...je tolk dobrih trgovin...
No, da ne bom krivična, novopečene nosečke so se pofočkale.
) in sem danes mogla spusti večerno miganje. Pa nimam obstanka, sem pa zato zlikala in skuhala rižotko za jutri. Zdele pa 14 dni Tevža spet Kaja pazi, ker je šla teta varuška na delovni dopust. Kva mali uživa! To je bila itaq ljubezen na prvi pogled in očitno akr še traja.