dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata dolenjka: men je moja babca rekla k se je jakob tud raj na eno dojil kot na drugo (pa zdej ne vem ktera je bla), da eni si pač "izberejo" eno, ki jim bolj odgovarja al pa se pač na eno stran bolš "uštimata" in mu je bolj fino, kot na drugo stran... sej ne da imam kakšno pametno rešitev, sam povem, da včasih je razlog lahko čist banalen. tko kot raj ležiš recimo na levem boku, ne pa na desnem, pa ni nobenega posebnega razloga tko da sem mu jaz uno k mu je bila manj ljuba ponoč več dajala k je bil bolj nepriseben... se mi je dostrkrat dogajal, da tud če sem mela čist polno,d a čez dan ni blo šanse da prime uno k mu ni odgovarjala, tko da sem ga dala spet na isto, ta drugo pa pumpala. bi lahk nafutrala celo ulico Itata žal tudi ponoči ni uspeha, pa če ga kontra pristavim, kakor da bi mu desno ponujala tut ne, tko da zdaj mirno rečem, da sem probala vse kar je kje napisano ..... bo že...enkrat Je pa nekaj res. Misliš da bo lažje, ker si 1x že dal skozi, pa NI in na to bodite pripravljene vse, ki tega še niste čez dale. Tara se je lepo pristavljala in dojila, pa mal pojedla in velik spala, tko da mleka je blo glih za glih, pa mastitisi.... Pri Maksu pa mleka za celo vas, poje ga tudi, pa čist 3 problem..... Še dobr da smo zaključili s podmladkom