Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ja moja dva sončka spita jst pa bluzim po bajti 
vam želim prjetno in lepo nosečnost...čez en teden tudi jaz izvem ali je kaj ali ne...moram povedati da sem kar malo živčna vendar ne varjemem v sebe da sem
.pri prvi nosečnosti sem imela prozoren izcedek, zdaj pa sem popolnoma suha kot ponavadi pred
,joške me ne bolijo nix,samo trtica to me pa vedno 1teden preden dobim tečno
edino mozolji so me napadli po celem obrazu...to pa me čudi ker v življenju nisem imela takšnega obraza ker drugače sem brez mozolja...razlišljam da bom šla zdravniku ker nwm zakaj so me tko napadli...mogoče vreme...lepo pozrav vsem skupaj na forumu!
je bl majhna ampak bo že! jest bi šla tut kej na kavico!
jaz pa sem se ravno danes odločla da grem po nakupih
no sej še dobro da so trgovine pod streho
tko da smo notri spali nismo NIČ ker so našo punco tako krči dajali da je bil obup mi je zaspala ob 8h in je spala do zdej zdej pa se že smeje in skače po stanovanju sm kr vse spodnje police pospravla da nimam kr naprej katastrofe kar se pa tiče njenih igrač pa naj jih raznaša saj ko bo velika bomo jo pa navadli naj pospravi za sabo.....
da se nama čimprej pridružite!
rodil in ti priporočam da kupuješ od 50št. al pa 56št. naprej ne manša ker zlo hitro prerasejo voziček sm jst kupla v leclerku je bla akcija če te pa še kej zanima pa kr praš
Upam da je! Mi doma ga obožujemo!