|
RE: Julijke 2008, 2. del 10.11.2009 15:58:59
|
|
|
|
3jeMi
|
naj nadaljujem svoj monolog... IZVIRNO SPOROČILO: populis Evo mene, sem že doma. Danes sem šla k dohtarju, HB nimam angine ampak samo virozo, ki gre h koncu. 3jemi;si pa luštno položnico dobila za vrtec, moram rečt, za zjokat. Lovro pa praviš, da je bolje. Lepo lepo, boš povedala kaj pravi P. A tavečji otrok je šel pa že od doma, kako se počuti? Lakoto si potešila, ali zej ne moreš več tipkati, ker je pripomočkov zmanjkalo flower; ob 07 00 je glih super ura za vstati ad1: odlično... naj hitro mine... ad2: jah, kaj čem... Lovro je BP, vročina je minila, zgleda res samo ena čudna viroza... sem pa P vprašala glede cepljena za sezonsko gripo... jah, glede na njegovo zdravstevno stanje ne bi bilo slabo, samo sem sama zdaj malo negotova, bi ali ne bi... moram malo pobrskat... glede cepljenja za tole novo gripo je pa samo rekla, da je stvar premalo raziskana, da bi o tem sploh govorila, po vsem tem sklepam, da ni ravno navdušena atik naš... je zdravstveno v redu, ostalo pa ne vem kaj mu je, več ali manj siten, pa mislim, da je danes že šefico nadrl... ad3: 07 00... lepo prosim, super ura kukr za koga, a ne
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 10.11.2009 16:08:02 >
|
|
|