|
RE: Julijke 2008, 2. del 10.11.2009 23:04:57
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 hja, v veži POD predalom. ko smo menjali okna, sem zgleda tko natlačla, da je padlo zadaj v omaro in pod predal. danes sem še to pospravila in vzela ven predla in evo takele so ble moje očke... zvito, zvito, prav konkreten plac za skrit se, moram priznat ti packi mali, ej! zdaj jih pa dobr, dobr, dobr ponucaj, veš!!! me pa veža & skrivalnice spomni na čas, k sva z mojim začela hodit & sva bila enkrat zmenjena v Lj. Sem šla v Lj z busom, pa bla tolk raztreščena, zmedena, zatreskana in brzeča, da mi je mesečka padla za predal v veži, k sem jo na hitro odložila na poličko, potem pa bundo vlekla čez, pa šal in vse zimske pritikline ... thank God sem čez par metrov celo ugotovila, da je ni ... iskalna akcija na polno, najdla je seveda nisem, šla z žetonom ... gasa v Ljubljano zganjat romantiko Izgubljeno mesečno sem izbrskala the next day - po fuuuul iskanja in razbijanja glave s tem, kje bi lahko bila ... No, to pa je dogodivščina. Kolk časa sta pa vidva že skupaj?
|