miklarom
|
Grethy - ja,ja zdej bomo mi delali s polno paro naprej, da vidimo kak bo to delovalo. Da sma se pa mogle it v Koper spoznat, je pa to tak mala malca, saj nama je to mimogrede okol Celja . Naslednjič pa tako midve zavzamema GOLOVEC v Celju, pa da naredima še v naših koncih fešto, da mal probaja savinjskega želodca, pa vinčeka, pa kake bunke Lana70 - ma še zdaj ne morem verjet kako zelje imajo ti Kitajci, to še nisem videla Žiži - tudi jaz tebe, a vseeno bolje , da sta z mismis lepo počivale doma, da bosta če 8,5 mesecev imele lepe BEBII - kdaj pa imaš ti sedaj ET, da vem držat pestke in misliti nate. Sma, pa z mojim še pol šla mal v Portorož pogledat, kak je kaj tam in ne boš verjela, sem šla za obalo , da malo pošlatam vodo, in me je skor v morje vrglo, komaj sem se ulovila
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|