Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

..Edino kar mi je klomifen prinesel so bile O in res prvič v življenju sem jih čutila, tako da jih nisem morala zgrešiti...Ko sem prišla G na ponovni UZ (prvega sem imela tam okrog 11.dne cikla, naslednjega pa nekaj dni kasneje) sem mu že sama dejala, da je do O prišlo, ker je bila res močna...Kakšne boleče prsi pri meni niso bile...
Jaz sem že bolj "stara" klomifenka in mi še ni uspelo zanosit. Danes, prvi dan M sem ugotovila, da sem založila tablico klomifena in se mi bo zmešalo, res, ker sem klicala v ZD in so mi rekli da je ginekologinja na bolniški in ne vem kaj naj naredim...v lekarni ne dobim brez recepta, niti ne posodijo.
zopet prišla, bom začela s Klomifenom "na črno". Poskusila bom s pol tabletke na dan, od 3. do 7. dne. Kot priporoča Reš. Se pa ne obremenjujem preveč s tem, da ne bom spremljana z UZ, sploh ker berem da v LJ v neplodnostni dajejo kar konkretno dozo (2 tbl/dan), brez UZjev.