Nea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: Jancci FUUUULLL me mori, ker moram it čez 14 dni delat!!! Res mi je čisto mimo, ker vem, da bom mogla zjutraj že pred 6sto vstat in it, in ko se bo Meta zbudila me ne bo. Sej vem, da bo oči, pa da ji ne bo nič hudega, samo vseeno sem ful žalostna. Zjutraj v postelji se imava res najboljš. Ona vse pokaže kaj zna, lupčka me, stiska se k meni, ful se smeji... ma zlata je!!! Smrk, smrk... Jancci, mislim, da nas je kar večina tukaj takih, ki se težko spopadamo z mislijo na skorajšnjo vrnitev v službo. Jaz se sicer vračam šele v začetku marca in sem ful vesela za to, čeprav bomo pač 2 meseca bolj na tesno z denarjem. Me pa kljub temu mal stisne, ko pomislim na to. Edino kar mi je fajn, je to, da imam do službe 5 minut z avtom in da bom večinoma doma tam okoli 13h-14h. Res, da sebo treba vračati nekajkrat na mesec tudi popoldne na govorilne, ampak to me ne skrbi. Varstvo- morda vrtec, se pa spopadam z mislijo o privat vrstavu s še dvema fantkoma. Bomo še mal razmislili. Je ap tako, da bo mož marca delal večinoma popoldne (tako sva se dogovorila) in bo mali v varstvu manj časa (4-5 urc). Soncek33 - pri meni je skoraj isto kot pri tebi. Doma bom do 1. marca in takrat začnem delat po 20ur na teden - samo še ne vem ali bom delala 4x po 5 ur, al pa 5x po 4 ure. Bolj se nagibam prvi varianti tako, da bom en dan imela fraj. Otroci so lahko do pol 2 oziroma 2 v vrtcu in bomo polovico dneva spet skupaj. Erik 1. februarja začne hodit v jasli. Najprej bomo imeli uvajanje ampak upam da bo en teden dovolj - tako je vsaj pri puncah bilo. Krtekxx - čas ful hitro beži... še posebej ko imaš tri otroke in je celi dan samo "pure action". Tako kot je sonček rekla, bodi ponosna na štirico!!!! kiara24 - super za gobeline. Jaz komaj da najdem čas za RR in za par strani knjige pred spanjem. Kosilo danes ful uspelo. Erik je lepo juhico popacal in koščke race popikal. Sam jih je v usta tiščal Zdaj že spi, punčki gledata Disneyevo risanko na super rtl.