Ulla80
|
tile mulci v 3. razredu..to so ža pravi dedci ja, sam to pa res men so pa všeč....to pol z leti spet pride morm uli eno naročit, jo morm vprašat ktero, čeprov se mi zdi da bo žirafa tista ma, jst dons nič pametnega ne počnem, kr bluzim, mal sm igračke pospravla, pa juhco glih kuham tamalmu, moj dela do 18ih dons...mah....aja, un izpit zanč sm s 4 nardila matamatka ma skrbi k res pojma nimam, matr sm loj, resno....pa sej k bi mi jo priznali za prvi letnik, sam pol naprej ne, k mi smo pol poslovno mel in bi kar je naprej mogla vseen narest, tko da je vseen če delam od začetka...pa k bom naprej tud rabla verjetn mi je pa muka, res, me kr želodc začne bolet, ko pomislim...9.12. bo tak kmal, men se pa zdi da bolj kt računam, manj znam čeprov tole bo šele delni, bi blo fajn da ga nardim vsaj 60 %, k pol je dost če drugega nardim sam 40... AAAAAAAAAAAAAA