dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca rač. problem? v avatarju mislim sliko zamenjat z manjšim obsegom trebuha, pa mi vse zablokira, da morem celo rač. na silo izklopiti, še normalno ga ne morem resetirati. rešitev? ziher hočeš sliko kakšne manekenke napopat in to je razlog ziher ja, grem pišeka pripraviti za pohat, pa pomfri, to bo danes kosilo, da še bom bolj manekenske postave. UUU to bi pa jaz tudi jedla, imaš kaj viška Se z veseljem pripeljem Lahko, pišekov imam vedno na zalogi. O hvala, si bom zapomnila, ampak za danes bom pa kar ješprenj skuhala sem se odločila Tamala ga obožuje, jaz tudi, dec pa nima prava glasanja Ne, sej se hecam, tudi on ga ima rad, predvsem šunko ki bo norti plavala in se je jaz še izogibam Sem se pa prej pregrešila in že mal ogrske pojedla, pa upam, da bo ok Itak je Veselka kriva k me je s kumarcami zrajcala Sonček je že, samo še mulčka počakam da se zbudi, pa greva