Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Zdaj se plazi kot specialec slov.vojske in kobaca kot kuža. Odvisno kakšno podlago ima
Saj mi ni blo za it ker ne maram taih svečanosti...sam sem morala it, ker sn js mojega tudi priganjala ko mu ni blo za it je blo res lepo...samo so me pa razp..... Matej je moral it z Marušo ven iz dvorane ker je to kulturna prireditev ona pa je bla baje preglasna pa se je takrat ko mu je to rekel samo z nekim papirjem špilala in je pač malo šumelo.... je bla HB ful dobre volje in je pol vsake toliko malo zavriskala pa kaj povedala in je blo to preveč...je rekel Matej da se ni hotel s kom prepirat in sta pač šla ven...samo je bla zunaj vseeno tako glasna da sn jo slišala kateri kreteni...grejo se neko kulturno prireditev pol pa nam je Predin igral eh...brezzveze da še sploh kaj rečem...