ronja
|
Mi z Lovrom ne gremo popolnoma nikamor... ne v trgovino, ne v knjižćnico, ne na banko...nikamor... V trgovino grem navadno jaz 1x na teden. Kruh kupi mož, na poti v službo. Smo veliko zunaj. Obiskov skoraj nimamo. Pri nas zelo podobno. V trgovino sem šla v zadnjem mesecu 1x sama, hehe. Kruh kupi včasih lubi v pekarnici, sicer pa ga naredim. Ven gremo skoraj vsak dan - danes verjetno ne bomo šli, ker mam milijon opravkov: bili sva na plavanju z Lejlo in potem sem še na faks skočila (mami pazila, avto sposojen). Zobozdravnika smo pa na srečo dali že čez, meni tudi ni zdaj ju za v zdje vozit... barba, jaz mam lejlo 2. polovico noč kar pri naju, saj se je ne mudi ven spravit, pa nama je glavno, da mava prvo polovico noči fraj pojstlo in otroke v drugi sobi, ko spiva-spiva ni več problem. sej vem da ni smešno, ma mamo mi isto, ulo je neo izrinil, kdo bo pa neota.... ja, ne vem, kako mu/ji bosta dala ime... Rubica user posted image sej bo. bost hitro še enga nardilauser posted image iz tvojih ust v božja ušesa Po moje morata nekaj drugega vključit, ne boga . o kateri kmetiji vi to pričate zdaj? Na tv, igrici al tapravi, ki jo ma ploha? niia, če se dobimo kje v centru, pridemo me tudi. jancci, ne na avtobus pa še vedno ne gremo!
|