Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Upam, da te slabosti kmalu minejo! Danes sem nekje prebrala, da baje pomaga če zjutraj na tešče poješ eno banano. Probaj. Pri meni sicer ni nikoli nič pomagalo. Ampak probaš lahko
.
. 
mi je tko lepo o
razmišljat...
- se splača
presenetla.glede sanjanja pa razmišljanja o
sva si pa na istem...jst sm že tolko enih knjig pa revij na to temo prebrala da bom kmal doktor postala
. držim pesti elanor da nama tokrat uspe.evo eno
za naju.ja jst je ne pričakujem 31.12.(pa upam da res ne pride ker bi bla to katastrofa silvestrovat z
seveda)
pa upajmo na prelepo predčasno darilo za božič
eh punce moje, mene tamicena zeza, kr noče in noče pridt ven, danes mam sicer PDP tko da upam in molim
tko da ne, ne cartam še, še čakam na to doživetje. Sm bla pa učer na pregledu in mi je delala CTG in UZ, spodi me pa ni nč prečekirala, če bi bla mogoče že kej odprta kar si js močno želim. Hočem bit odprta k Postojnska jama
,
niti ni nobenih znakov da bi naj kaj priteklo v bližnji prihodnosti.. Ponavadi me kake 2 do 3 dni prej začnejo bolet prsi, pa nenormalno potrebo po čokoladi dobim, zdaj pa gledam tu raffaellote že drugi dan, čeprav jih neizmerno obožujem..
bom jaz tut zahtevala to