Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj lahko naredim finega iz teh sestavin? 14.12.2009 12:03:26
|
|
|
|
zvesta
|
kake kokosove kroglice? pa za kosilo piščančji žur in bo...
|
|
|
|
RE: Kaj lahko naredim finega iz teh sestavin? 14.12.2009 12:06:27
|
|
|
|
doloress
|
Narediš kremšnite, ali pa kakno čokoladno torto. Iz smetane se naredi tudi panakota. Tudi v torto Ane Pavlove gre precej smetane.
|
|
|
|
RE: Kaj lahko naredim finega iz teh sestavin? 14.12.2009 12:08:16
|
|
|
|
uškinamama
|
panna cota? sadna kupa?
|
|
RE: Kaj lahko naredim finega iz teh sestavin? 14.12.2009 12:13:38
|
|
|
|
pety78
|
V kokosove kroglice smetana ne gre, za kremšnite nimam ostalih sestavin, za torto ane pavlove tudi nimam kompota. Kaka sadna kupa ne pride v poštev, ker jo je treba danes pojesti, zato bi rada nekaj takega, kar ostane nekaj dni. Uf! Aja, v trgovino trenutno ne morem. Sem zakomplicirala, a?
|
RE: Kaj lahko naredim finega iz teh sestavin? 14.12.2009 12:34:38
|
|
|
|
doloress
|
potem rafaelo al pa panakota ;)
|
|
|
|
RE: Kaj lahko naredim finega iz teh sestavin? 14.12.2009 13:07:15
|
|
|
|
zvesta
|
pety, kako ne... jaz sem prejšnji dan delala te baby kroglice ki jih kind lady omenja v temi božična peka.... pač namesto mleka daš smetano, po moje pride še samo bolje... mmm...
|
|
|
|
RE: Kaj lahko naredim finega iz teh sestavin? 14.12.2009 13:45:54
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta pety, kako ne... jaz sem prejšnji dan delala te baby kroglice ki jih kind lady omenja v temi božična peka.... pač namesto mleka daš smetano, po moje pride še samo bolje... mmm... Aja, potem moram pa to temo najti.
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZa otroke kuhajmo zdravoKar težko je v teh časih znova in znova pisati in prepričevati, da je na področju prehranjevanja nujno hitro ukrepati. V...
Regratov medZdravilna rastlina regrat je poznana vsakemu. Zdravilni so listi, korenina in tudi cvetovi. Iz cvetov lahko pripravite ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?