vila MaLiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Malinca, GH se pa načeloma ne uvaja najprej za večerni obrok je lahko pretežko za prebavo za prvič zdaj je v modi, da se uvajati začne z riževo kašico, ampak čez dan, zvečer bi ti pa jaz po izkušnjah ki jih imam, odsvetovala Sem pa jaz tudi v svoje mleko mešala, sam kaj, ko ni hotla jest No, mislim da se mi pri temu falotku to ne bo dogajalo, glede na to, kak jedec je Čudno.... ker meni je pa pediatrinja zaradi polivanja rekla, če bo še naprej slabo pridobivala na teži (zaradi polivanja), da naj ob večerih začnem z rižolinom . Potem pa vedi kaj je prav. A ti imaš P v Grosupljem Pa dobr no, pa za 1. jaz ne bi ničesar dala zvečer pred spanjem Kaj je s temi vašimi P Že una od Škorpijončice ima hude variante, zdej pa še ta tvoja uvaja GH prvič zvečer Sej poliva tut čez dan al misli da bo pol manj če bo glih zvečer GH jedla Ne vidim logike to tud jaz prvič slišm da bi se dajal najprej zvečer kaj pa če otroku ne bo ustrezala hrana,saj se bo celo noč jokal...fora je glih v tem da začneš bl v dop urah dajat GH da VIDIŠ kako jo otrok prenese...ponoč bl težko opazuješ če dobi kakšne fleke,no če dobi krče že slišiš... se vid da sem v hribih doma in nimam pojma.... pa še blond zraven priporočajo riževe kosmiče za zgostitev mleka, če otrok ne pridobiva na teži. Smo mi dodajali pri prvi, ampak šele po polnih 4 mesecih. Vem pa da ene mamice dajejo zvečer, da otroci spijo celo noč. Ampak valda prej probajo par dni čez dan Pa se opravičujem, če vam skačem vmes med šloganje , zamujam, pa berem za nazaj,pa se malo pametna delam Hvala Majra. Če bo nuja bova sprobali.
< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 15.12.2009 23:15:24 >
|