Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
težek okoli 2700 g in je postavljen na glavo.
), plodovnice je tudi dovolj, spustila se je že malo nižje, edino kar je je to, da je še vedno obrnjena z glavico gor. Meni ni G nič omenil zunanjega obračanja, edino že na prejšnjem pregledu mi je omenil, da če se ne bi obrnila, da bi se lahko odločili za CR. Bomo videli, kako si bo zaželela
ima 5.1. še RD in je rekel da mu je dovolj za darilo 
za nami...
. jz se ne počutim ravno najbolje, spet sem mela omotice in občutek slabosti... katastrofa. pritisk mi je bil v redu, vendar pa ni normalno da se mi to dogaja.
za sestre, ki mata jutri rojstni dan, upam da bo dobra, pa cmoke... sploh ne vem kak mi je ratalo in seveda je zdej toliko posode, da se kuhinja niti ne vidi več
, a da ne govorim o razbacanciji po stanovanju...
tuk se mi ne da... ajoj... popoldne pa pridejo še tri prjatlce na obisk, viu viu, kdo mi pride popedenat stanovanje???
na isti dan z darili, ker mam jaz 14.1 roj dan in njegova sestra isto meni pa niha rok med 12.1-15.1