3jeMi
|
jutro! hmmmm... f")$/)!"&$(#/)!#$=!"$/ pa ta sneg... joj, kolk ga ne maram, res ne... ... ... pa še mali je pri babici in bova imala kar pustolovščino, ga it iskat... ... preživela sem... sem bila kar zgodaj doma... moji vrli "žurerski" sodelavci so se ob 11h odločili, da so se najedli, napili in bi šli domov , jaz pa mevle v rit, bi še kar kam šla... no, naj jim bo oproščeno, so delali cel dan, ker so morali dve namesto ene oddaje posnet, so pravzaprav direkt iz službe pridirkali na bowling... stolčki in mizica... iz Ikee, vse skupaj za 20 € in so super... mali si lepo naštima malico in tam je... in tudi riše seveda, ampak najraje mimo papirja... ... ni panike, mami pošlje vlažne robčke za prah čez in je zopet teren pripravljen za risanje... darile... malenkosti za vsakega nekaj, brat pa zagotovo dobi eno veliko čokolado... ... Lovro pa, nimam pojma... pri babici je dobil poganjalčka, jaz pa iščem kakšno koristno leseno igračko, ker sem v vrtcu opazila, da ga zdaj najbolj zanimajo take igrače... možiček pa dobi eno po rit... spanje... meni je vrtčevska varianta zelo ok... kosilo malo po 11h, potem se vsi skoraj odvlečejo do ležalnikov, nekateri že za mizo zakinkajo... spijo do 14h, 14.30, in mali mrkne ob 19h... me prime za roko in začne vlečt, da je treba it, me nakomandira, da prižgem radio-pesmice, začne s sebe vlečt cunje, mi skoraj iz rok skoči v banjo, se hecava med oblačenjem, potem pa z očkom obredeta vse lučke v kuhinji, pogledata še kakšno reklamo in hop v posteljo, pa flaško, dej mi mojo muco, lupčka, pobožat in bejž mami ven, ker bom spal...
|