|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 23:44:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
   RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del
19.12.2009 7:12:12   
neboglasnica
Ahoj!

Mi smo že kar nekaj časa pokonci in uživam z otročki... No ja, malo manj, ker bi še ninala...ampak sem preživela megastičen večer, se nasmejala do solz komediji v Špas teatru in ni da ni.. Nato je sledil dooooooooooooooool klepet s sodelovkami in prihod domov v zgodnjih (jutranjih) urah. Zdaj se pa počasi pripravljamo na DM, ki bo seveda lahko prispel, ker je zunaj SNEG!!! user posted image user posted image user posted image

BTW: 1. poslala vsem, ki ste želele ZS s cifro od Mirjam.
         2. DM je Stašu prinesel govorečega kužka od Fiscer Price. Glede na to,d a ga že imamo, ga katera odkupi, ali pozna koga, ki bi ga?? Ne bi prenesla še enega cucka, ki vpije Rad te imam.user posted image

Breakfast time, i ll come back..

Neposredna povezava do sporočila: 1877
19.12.2009 7:31:25   
nanka
Dobro jutro,

nas je zamedlo, sneži, sneži, še dobro da smo na toplem. Neboglasnica danes bi morala na naš konec, da vidiš kako se vozi v pravi zimi.

Midva sva tudi včeraj končno zaključila z vsemi obveznostmi v službi, tako da me čaka drugi teden delaven ampak na izi.

A kuhanček še drži?

Hm, Neboglasnica, mi tega kužka nimamo pa razmišljam, če ga čem nabavit?

Mirjam iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image .

Metuljčica user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes postavljamo smrekico, po kosilu letimo v trgovino, takšen je plan današnje sobote.

< Sporočilo je popravil nanka -- 19.12.2009 7:33:06 >

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
   [Brisano sporočilo]
19.12.2009 8:48:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1879
19.12.2009 9:44:17   
Majuska
'jutro,

zbudili smo se v belo jutro okoli 7h ... in bili brez elektrike, tako da sem nekaj letala okoli s svečkami. Hvala bogu, da je štrom takoj prišel nazaj, drugače Aleksander ne bi dobil svoje doze toplega mleka user posted image

Ker nama ni pustil dosti spati, sva z malim vstala, pojedla jajčka na oko, zdajle gleda risanke in si ogleduje novo knjigico z živalmi. Mogoče bi pa res danes okrasila smrekico ... vreme je glih tapravo user posted image

še zajtrk, drage moje

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1880
19.12.2009 9:48:59   
3jeMi
jutro!

hmmmm... f")$/)!"&$(#/)!#$=!"$/ pa ta sneg... joj, kolk ga ne maram, res ne... user posted image ...

... pa še mali je pri babici in bova imala kar pustolovščino, ga it iskat... user posted image

... preživela sem... sem bila kar zgodaj doma... moji vrli "žurerski" sodelavci so se ob 11h odločili, da so se najedli, napili in bi šli domov user posted image , jaz pa mevle v rit, bi še kar kam šla... no, naj jim bo oproščeno, so delali cel dan, ker so morali dve namesto ene oddaje posnet, so pravzaprav direkt iz službe pridirkali na bowling...

stolčki in mizica... iz Ikee, vse skupaj za 20 € in so super... mali si lepo naštima malico in tam je... in tudi riše seveda, ampak najraje mimo papirja... user posted image ... ni panike, mami pošlje vlažne robčke za prah čez in je zopet teren pripravljen za risanje...

darile... malenkosti za vsakega nekaj, brat pa zagotovo dobi eno veliko čokolado... user posted image ... Lovro pa, nimam pojma... pri babici je dobil poganjalčka, jaz pa iščem kakšno koristno leseno igračko, ker sem v vrtcu opazila, da ga zdaj najbolj zanimajo take igrače... možiček pa dobi eno po rit... user posted image

spanje... meni je vrtčevska varianta zelo ok... kosilo malo po 11h, potem se vsi skoraj odvlečejo do ležalnikov, nekateri že za mizo zakinkajo... spijo do 14h, 14.30, in mali mrkne ob 19h... me prime za roko in začne vlečt, da je treba it, me nakomandira, da prižgem radio-pesmice, začne s sebe vlečt cunje, mi skoraj iz rok skoči v banjo, se hecava med oblačenjem, potem pa z očkom obredeta vse lučke v kuhinji, pogledata še kakšno reklamo in hop v posteljo, pa flaško, dej mi mojo muco, lupčka, pobožat in bejž mami ven, ker bom spal... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1881
19.12.2009 10:24:43   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

spanje... meni je vrtčevska varianta zelo ok... kosilo malo po 11h, potem se vsi skoraj odvlečejo do ležalnikov, nekateri že za mizo zakinkajo... spijo do 14h, 14.30, in mali mrkne ob 19h... me prime za roko in začne vlečt, da je treba it, me nakomandira, da prižgem radio-pesmice, začne s sebe vlečt cunje, mi skoraj iz rok skoči v banjo, se hecava med oblačenjem, potem pa z očkom obredeta vse lučke v kuhinji, pogledata še kakšno reklamo in hop v posteljo, pa flaško, dej mi mojo muco, lupčka, pobožat in bejž mami ven, ker bom spal... user posted image

user posted image user posted image dobro uspavanje, pri nas je podobno, ampak samo, da je res zaspan, če pa ni še čisto utrujen, potem se malo pobuni-zajoka ampak to traja par sekund in ga zmanjka. Zadnje čase HB vsaj z uspavanjem ni problema, glede na to, da so ponoči žurke.

u mi smo čisto zanesženi, se moramo še odkopat in odkidat, če hočemo kam priti, sneži k prnorcihuser posted image , je zjutraj šel plug mimo po ulici pa se nič več ne pozna. Škoda pa, ker bodo v torek otoplitve in dež in bo Božič spet zelenuser posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
   [Brisano sporočilo]
19.12.2009 10:47:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1883
   [Brisano sporočilo]
19.12.2009 10:48:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1884
   [Brisano sporočilo]
19.12.2009 10:56:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1885
   [Brisano sporočilo]
19.12.2009 10:56:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1886
19.12.2009 10:58:10   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Sneg, sneg - je to mi delaj.Komaj čakam, da gremo ven se sankat.

No zdaj pa še malo bad news od Metuljčice:

"Hej. Ekola, prestavljena v KC (op Klinični center), pa da vidimo, kako bo. Počutim se kot bomba, ki bo kmalu eksplodirala - not too groovy, a sem optimist. Zasnežen pozdrav tudi na RR."

Metuljčica dragi - hang in thereuser posted image user posted image user posted image  (pa ti niso, ker si okrogla ko pujsek, ampak za cele koše SREČE)

user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1887
19.12.2009 10:58:58   
nanka
Pri nas smo že odkidali prvo rundo, pa se čisto nič ne pozna, pada, pada, ga je pa zapadlo že med 20 in 30 cm, ga je šel Matic zmerit z metrom.

Pečem pito z gozdnimi sadeži, kuham kosilo in gledam skozi okno, aja pa smrekica že stoji.

Metuljčici pa tudi jaz pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1888
19.12.2009 11:00:01   
nanka
3jemi, če imaš Lovra na našem koncu pazi na cesti, ker so ceste praktično neprevozne, tudi avtocesta ni nič boljša.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
   [Brisano sporočilo]
19.12.2009 11:02:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1890
19.12.2009 11:05:37   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

3jemi, če imaš Lovra na našem koncu pazi na cesti, ker so ceste praktično neprevozne, tudi avtocesta ni nič boljša.

imam ja, v Šmarju... mami sicer pravi, da je prišel že splužit, samo... nikol ne veš... verjetno imajo pa bolje spluženo kot mi klele... user posted image

p.s. pa mami bi prav pasalo, če bi ga pri njej pustila še en dan user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
19.12.2009 11:07:42   
3jeMi
je pa na jugu res največji "flek"...

http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/radar_animacija.html

torej vabljeni na smuko na Črmošnjice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
19.12.2009 11:10:29   
nanka
Ja saj so pri nas tudi plužili pred eno uro, pa se nič ne vidi. Midva sva pred dvema urama sčistila dvorišče pa se nikjer ne pozna, je sneg že vse prekril. Mislim da bomo pri nas kljub otoplitvi imeli bel božič.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
19.12.2009 11:13:48   
3jeMi
nanka samo upam, da dež ne odplakne vsega snega...
http://vreme.zurnal24.si/slovenija/osrednja-slovenija/ljubljana/

petek 8 stopinj user posted image
joj, kr neki...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
   [Brisano sporočilo]
19.12.2009 11:30:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1895
19.12.2009 11:31:13   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Nanka, pridna ..jaz bi tud nekaj pekla danes, moram še pogledat če imam vse sestavine, ne vem če ne bi spet kakšne muffine naredla.

če ne prej, jih bom delala jutri, ko bomo imeli obiske user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1896
   [Brisano sporočilo]
19.12.2009 12:08:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1897
19.12.2009 12:40:05   
netki
en lep zasnežen pozdrav!

neboglasnica......če se ti ni nobena javila za kužka...jaz poznam eno ki ga bo kupila, dej mi povej ceno, da ji sporočim....ker če je čist nov je res vseen kje ga kupi

no men je crknu laptop, pa sem se spomnila da je ena tuki enkrat o tem govorila in da je kao vse kar je blo gor zgubila...a se katera spomne kdo je mel te probleme in kako se je rešlo....men se bo zrolal, glih zdej je potekla garancija, men je pa mrknu..aaaaa pa so šli dinarčki u p.m.

Neposredna povezava do sporočila: 1898
19.12.2009 12:55:54   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Sneg, sneg - je to mi delaj.Komaj čakam, da gremo ven se sankat.

No zdaj pa še malo bad news od Metuljčice:

"Hej. Ekola, prestavljena v KC (op Klinični center), pa da vidimo, kako bo. Počutim se kot bomba, ki bo kmalu eksplodirala - not too groovy, a sem optimist. Zasnežen pozdrav tudi na RR."

Metuljčica dragi - hang in thereuser posted image user posted image user posted image  (pa ti niso, ker si okrogla ko pujsek, ampak za cele koše SREČE)

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

netki, če se ne motim je bla Frutka? user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1899
   [Brisano sporočilo]
19.12.2009 13:08:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Ščetkanje zob.
Admin

Kdaj ste svojim otrokom začeli umivati ​​zobe?

Ko sta zrastla prva dva zobka. (71%)

Ko jih je otrok imel več. (14%)

Ko je otrok imel vse zobke. (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!