Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...pri nas trenutno ati toži,da ga boli trebuh in da driska,Blaž je danes kar spal čez popoldne,da mi le še Hane kaj ne zvije...drgač palepo,da si zadovoljna v službi,gotovo je tako manj stresno,kot sam vse vodit,pa stroški,računi,visoka najemnina.....upam,da je pri julci vse v redu,da so zdravi,ker ima Zala kmalu poseg....zdaj sem se spomnila na tole 37-letno nosečnico iz SG-ja,me kr zmrazi,ko pomislim,kakšno travmo prestaja...zase in za svojega otročka...naj ju čuva nekdo tam zgoraj in da se bo vse dobro končalo
...kot so že punce rekle,je kriv fb...tam poklepetam in to je to..Torej...pri nas je vse ok...vidim,da imate probleme s plenicami in se še kar ubadate s tem...mi s tem že neki časa nimamo problema;če sem natačna od začetka junija ,ko smo bli na dopustu in sem ji vzela dol..še najbolj je pa pol uspelo v vrtcu,ko ji sploh ni več ušlo...zdaj ima še med spanjem zvečer,ker je en velikkkkkkkkkkk "pijanček" ta moja Neža
...tudi kar se bolezni tiče,moram potrkat,ker ne vem,kaj je to od aprila (za moj rd) naprej...nobene vročine,nič...samo kašelj je bil v začetku septembra in to je blo vse...je pa res,da se je zdaj pojavila ta gripa pri nas in kar v velikem številu
,sem šla zvečer sama v posteljo,zjutraj pa smo bili štirje not...sva pa od polnoči imeli s Hano ringlšpil in sem bila zjutraj ko zombi,jutri pa sem celi dan v službi,ker pelje sodelavka sinčka k urologu na mali poseg in sem ji obljubila...pojma nimam,kako bom zdržala....grem kuhat segedin za jutri...
samo gleda kje lahko kakšno škumpo naredi