metuljcek321
|
Hello, hello, ladies! Kako kaj? Mi smo se pobrali, jaz sem šla iz božičnih 90 cm na normalen obseg in težo v dveh dneh - prav carsko. Kot sem napisala: bolj, kot sem jedla, manj sem vagala. He, he, to pa res ni kar tko. Se pa bojim, da je to a one-time thing Anja je spet prava rožica, naša mala pikica-pokica, če ne bi bila na antibiotikih, sploh ne bi vedeli, da je še en malček revčka. Pa v hlačah je še nekaj lufta, a ga bomo menda uspešno zapolnili. za krasna darila, lepo preživete praznične dni & simpatične julijčke! bolančki Nanka, kako tvoji frajlici? Ojej, berem, da ne dobro - smrk, smrk. Pa Luka? saši? Tian? Superca, da je Lara back to normal ... to je vedno najlepše prebrat. AAA, kako mami? Srčno upam, da spešno rešijo zadevo. Almera, bon voyage, še v našem imenu pozdravi praznični Dunaj, a prav? Majuška, a to je kar naenkrat začel tko žurirat pred spanjem? Mogoče še ni zaspan? Al se fino naspidira pred spancem? levinja, bejba, glej jo, glej! Spet ste bolni, al kaj? Shit, no. Naj bo kmalu bolje. Nova služba? Opala, do tell us more. Umpa, ste se šli pokazat? Kaj dogaja? Upam, da nič hujšega & bo hitro mimo. Ja, tud jaz sem bla zdaj totalno izgubljena - prej je imela ene parkrat vročino, k je zginila sama od sebe, zdaj pa tale angina - meni se je kar trgalo od skrbi, res. 3jemi - kašelj - vau, kolk si pa to lepo in nazorno opisala. Ko profesionalka. Upam, da procedura pomaga & da jo bomo čim manjkrat morale sprobavat na naših malčkih. Kaj je to? - aha, non-stop ... pa še: "To je, Kdo je, Kaj je" ... čvekica po mami zimska, no, a si vidla, kolk dobr se je vse izteklo - odlično, Lan je že pravi fant. Kako to, da imata zakonsko v dnevni in ne v spalnici? Začasno stanje? Kje je pa danes spal Lan? Najbrž v 120 x 70 posteljici al kako? Držim pesti za novi bed ... kje si potem naročila? Tako širšo, a ne? Boš poročala ... neboglasnica, what've you been waiting for? Povej več, I'm all ears Majuška, kaj je tvoj pičil k dr.? Everything OK? 3jemi, kako novi računalnik? Worka dobro?