petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Daj povej mi prosim samo informativno koliko plačujete šolo smučanja? In koliko pride potem še šola smučanja na snegu? Da vidim, če so samo pri nas tako dragi 15€ letna članarina + 15€ tudi za enega starša, ki mora biti včlanjen + smučarsko karto za "mokri trening" moramo sami kupovati No OK, se moram it spedenat za eno večerjo, tko da kaj več povem zvečer Kolikokrat na teden pa imate trening? Mi imamo dvakrat tedensko po eno uro in je letna članarina 230€ .... Treningi na snegu so mislim, da vključeni, je pa treba dokupit karto in plačat prevoz na smučišče... plača pa se šola smučanja, če seveda otrok še ne smuča, kar petardito ne in je to dodatnih 160€ za pet dni + prevoz, ga bomo pa vozili sami, ker bi zanjga verjetno bil kar šok, da bi ga posadili zjutraj na avtobus, in pa popoldne prevzeli ... Sem se pa včeraj zašuštrala, ko sem kupovala čelado, ker sem potem prišla domov in videla, da imamo podobno doma, ker jo je dobil od svojega strica, samo se mi je zdela fuuuuul velika...no, zdaj vidim, da ni velike razlike, se je pa petardito čustveno navezala na tisto, ki jo je včeraj pomagal izbrati v trgovini, tako, da vrniti je ne morem....torej imam eno čelado za posodit, če katera rabi za svojega novembrčka, da ne boste kupovale...
|