ela24
|
Ojla! Joj, ko pomislim, kako hitro bomo v januarju, jaz pa imam par pajackov Zdaj pa me res malo panika grabi. Takoj ko se začnejo razprodaje, gremo v nabavo! Pa upam, da ne bojo same take ful zimske stvari. Do katere številke kupujete vnaprej? Kaj v začetku aprila še rabi bundico? Uh, sm zmedena in kar malo prestrašena ker ne vem kaj vse rabim in kako se naj lotim. Pa še mirovat bi mogla, kako naj to združim Sem pa včeraj gledala v toysu v grazu v reklami imajo angel care za 100 eur, ko pride pri nas 160. Ampak ne vem če je čisto isti. Videt je vse razn barve... V ponedeljek naročim voziček preko interneta. Tako, da nekaj bo Nincy glede kuhinje se boš itak odločila katera ti je bolj všeč. Meni je sicer bolj prva, tako vizualno. Ampak pri drugi si nekako ne predstavljam glede praktičnosti, ker nima niti enega predala Kam pa daš jedilni pribor, pa npr. serviete ipd.? Saj sm rekla vsak ma svoj okus, ampak jaz sem pač pristaš predalov Sm šla ravno včeraj štet na skico koliko predalov bo v novi kuhinji in sm jih naštela 15 Jaz bom imela vse not od posode, do hrane,... Res pa je, da bo moja precej večja + otok, tako da si lahko malo zmišljujem. Sobica je v izdelavi, komaj čakam! Kako bomo preživeli novo leto? Mislim, da bom kar pri tašči na večerji, pol pa bomo tam poležavali pred tv pa gledali mariota al pa kaj njej všečnega Saj itak ne morem nikamor it. Tam bom pa lepo zasedla sedežno. Vem, da vas dosti opremlja, pa če ima kateri nasvet, kje imajo kake velike in ugodne kotne sedežne? Bolj štajerski konec. Kako ste se odločale, imate bolj usnjene ali iz blaga. Meni se nekako sedaj lušta iz blaga ker je ta najina usnjena mrzla Ampak ko pomislim, da bo mali šel z zamazanimi rokicami nad njo Pa še belo bi rada imela. Kakšne ideje? Sem pač tehtnica ki vedno vse tehta, in so mi vsi nasveti dobrodošli Lep dan
|