Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 2.1.2010 22:59:36
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ojla! Samo lušte vzbudim: kuhanček smo spile in malce po pol deseti sem jaz prva pobegnila, so mi noge zmrznile. Komaj sem se prebila skozi množico. Bile pa smo Majuska, Nanka, Almera, Anikabd in moja malenkost. Tiste, ki danes niste uspele - bowling bo kmalu. Nočka, Jap, luštno je blo ... tokrat sem bila jaz brez fotkiča, sem se 3 km od doma spomnila nanj če me ne bi zeblo in bolel križ, bi še vztrajala. Dragi mi je skuhal čaj z ingverjem, tako da zdajle uživam na toplem. Kmalu bo treba ponovit, definitivno
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 2.1.2010 23:00:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera uh, kolk kjut je Bor prstne barve so zakon, res
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 2.1.2010 23:01:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Majuska evo ga, naš fant kraljuje v novi pridobivi ;) o, kak lepo. Kje si to nabavla Majuska? A veš, da sem danes razmišljala, da bi blo full dobro, če bi naša dva pikeca imela take mičkene foteljčke. Ampak samo v glavi sem mela, nobenmu nič rekla, evo pridem sem, pa ti daš to sliko gor. tole mu je dedek Mraz prinesel, tako da moram sestro pobarat, kje ga je našla ... ti sporočim
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 2.1.2010 23:04:43
|
|
|
|
lex
|
haj helow! umpa vpis v vrtec je čist povsod drugačen, ker vsak vrtec drugače vpisuje. Imaš pravico otroka vpisat in vključit v vrtec celo leto, če je prostor. za naslednje šol. leto pa najbolje, da se oglasiš pri njih in povprašaš. Glede na razne čakalne vrste in podobno bi ga jaz kar vpisala (pa ne pozabi vseh emšo in davčnih doma, ker rabiš od vseh 3) pa tud men zdaj bolj diši odkar imam mireno ' me je bilo prej preveč strah, da še kaj uštimamo ' saj veste kako je bila Vita načrtovana rebeca take fotelje imajo tud v Sončku v Dravogradu
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 2.1.2010 23:07:39
|
|
|
|
lex
|
Majuska tale tvoj princ je pa takoooooooo yrastel odkar sem ga videla, res je pravi velikan bor je pa prav kjut tak popacan - jay tud moje pal;ke v vrtcu slikam ko so popackani, ena je bila yadnji; taka ko bi se naličila
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 2.1.2010 23:23:02
|
|
|
|
neboglasnica
|
Oooo, Lex, kako ste?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2010 23:23:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 2.1.2010 23:28:12
|
|
|
|
lex
|
neboglasnica - hvala dobro - pa vi? sicer bi bilo še boljše če bi bil sneg v dolini, pa zdaj bo itak konc praznikov in ga ne bomo več pogrešali
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 2.1.2010 23:30:21
|
|
|
|
neboglasnica
|
Draga 321! Še čisto malo, pa boš obrnila nov list v knjigi življenja. Uf, kako se to grozno uradno sliši... Bom rajši po domače: dragi Leteči puterček! Že kar danes ti želim vse naj naj, še enega, dva, tri kar takoj zdajle, zdravo pupo in pridnega moža. Jutri bo namreč naš comp prisiljen počivati do poznih popoldanskih ur, zato ti iz vsega srca voščim že zdaj! BTW: Staš je buden kot sredi belega dne. Le kaj ga je prebudilo?? Hm, najbolje, da ga vzamem k sebi in greva oba vodoravno.
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 2.1.2010 23:45:54
|
|
|
|
lex
|
url=http://www.Slikomat.com/slika/4211083.htm] [/url] takole sem se smu;ala kar sred kinodvorane
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 2.1.2010 23:49:51
|
|
|
|
neboglasnica
|
na kratko: Staš joka, ana joka na WC-eju....
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 2.1.2010 23:50:28
|
|
|
|
lex
|
naš mali vražiček
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 2.1.2010 23:53:22
|
|
|
|
Majuska
|
Neboglasnica, ne prehitevaj dogodkov, no Lex, lepo te je brati hvala za pohvale, ja naš poba pridno raste. Kako ste pa pri vas, ste vsi zdravi?
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 2.1.2010 23:58:28
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica na kratko: Staš joka, ana joka na WC-eju.... samo da mami ne bo jokala
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 2.1.2010 23:58:55
|
|
|
|
lex
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 2.1.2010 23:59:53
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex naš mali vražiček cortika mala ... je pa čist tebi podobna, luštna je za pojest
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 3.1.2010 0:01:03
|
|
|
|
lex
|
majuska ne sprašuj, ker pol bo ziher kak zasadil kako vročino - v bistvu smo zdravi, le vitin nos toči pa vi?
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 3.1.2010 0:03:03
|
|
|
|
lex
|
mi je menda po žlehtnobi še najbolj res je da se mora prebijat mimo unih dveh in je zato kar navihana neboglasnica je pri vas tud tako? je staš kaj navihan bolj kot punci?
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 3.1.2010 0:28:33
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex mi je menda po žlehtnobi še najbolj res je da se mora prebijat mimo unih dveh in je zato kar navihana neboglasnica je pri vas tud tako? je staš kaj navihan bolj kot punci? ma daj ga lomit, no naš je tudi pravi navihanec, zaenkrat smo zdravi (že trkam!) in se imamo fajn
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 3.1.2010 1:04:24
|
|
|
|
Majuska
|
No zdaj pa zares ... draga dr. metuljčkova, želimo ti vse najlepše in vse kar ti pripada - predvsem pa, da se ti uresničijo tiste neskrite želje!
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2010 10:15:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 3.1.2010 10:22:36
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, a prva sem al kaj? C c c ... zaspanke Heeec ... kako ste spale? Jaz sem spala ko top, dokler sem lahko, Aleksander naju je zbudil okoli 7:30. Na žalost se je mali zbudil z oteklim učkom, sva spirala s kamilicami - a pomaga še kaj drugega? Če ne bo nič izginilo, bomo danes ostali lepo doma (sicer smo zmenjeni pri naši matki!). Evo, še za pocrkljat malo ...
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2010 11:01:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2010 11:06:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2010 11:11:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSin, nisem naredila domače naloge namesto ...Aleksandra Prica ima sina, ki ga je rodila pred 21 leti. Vse življenje je bila zelo, zelo stroga mama. In zdaj se je odl...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Nosečnost.
пеперутка16
Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?