metuljcek321
|
Hoj! Ekola, še en fleten dan. Malčica se je imela v vrtcu krasno, vzgojiteljica je komentirala: "Tole je pa ena zelo sita gospodična," ko se je mala miss prirežala ven. Apetit is back, back again Jaz pa kar skačem od veselja. Danes mi ful dogaja, sem čist nekaj naspidirana, bla v šopingu, si nabavla 2 tuniki/oblekici & 1 majčko (z napisom "I want more "), kidala, se igrala z malo, se smejala z možekom, uživala v šoli .... ma, ni, da ni .... res mam en tak d bestičen dan. Upam, da ste tud ve OK!!! Brala o izdrtih zobeh, izboljšanjih pri tamaučkih, novih/statirh puncah, ki so se javile, o nenavadnem pregledu šele pri 2 letih, o prehrambenih navadah naših julijčkov, .... pestro je, zelo pestro. sistematiko in cepljenje ima Anja 21. 1. - naročiti sem jo mogla jaz & sicer 1 mesec pred dopolnjenimi 18-imi meseci. Me prav zanima, kako so kaj kilce & koliko si bo opomogla po angini. Držim pesti, zaenkrat kaže super. sneg - hja, še kar pada, ja ... in bo še, pa še, pa še ... zima je prišla. Too bad, da ni prečekirala koledarja & pokukala v naše kraje med novoletnimi počitnicami. Otroci bi tkooooo uživali. rebeca, sam, da si rešila ušesa. Mora bit kar problem, če mami ne sliši čist dobr, kaj dogaja po hiši Pa odlično za vrtec. flower, spraševala sem te o tem, v kakšno službo greš - ponavljam vprašanje ... populis, ti to resno, da je FB kar bliskal pri nalaganju slikc? Upam, da. Me še čaka. zimska, kako kaj februarke? Zadnjič si napisala, da je ena že rodila - vse OK? Ostale še vse 2 in 1? čaji - ko je bila mala pupa, sem kupila komarčkov čaj, spila ga je eno piksno in to je bilo to - nisem potem več kupila. Zdaj ji dam v glavnem vedno vodo, tu in tam pa sadni sok. Po novem dama obožuje 2 dcl sokove v tetrapaku, da pije po slamici. med - nisem še dala.