Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Jaz sem jo že popila. Ta teden sva z možekom doma, mala pa je šla v vrtec, ker sedaj dolgo ni bila. Da gre malo v družbo in svoje vrstnike. So pa spet dobili novo pomočnico vzgojiteljice. Ma vas kaj prej obvestijo, če menjajo?
Sploh ni hotel biti drugje kot v mojem naročju...do pol enih zjutraj se je že toliko utrudil, ga dam lepo v posteljico, pa se dvigne in spet začne kričat na vse grlo...sem že mislila, da bojo sosedje policijo klicali, ker je tako vpil. Imela sem tudi občutek, da to počne "namerno", da se še malo crklja, ker zaspan ni bil prav nič videt...
PA še joka zjutraj. Ampak sta tam potem prav zadovoljna. PA super je, ker je čisto nova skupina in so sedaj samo 4 oz. 5 otrok in se jim res lahko posvetijo. Do konca januarja se jih bo pa nabralo 12. Tako, da mi smo zaenkrat zadovoljni z vrtcem in s potem uvajanja. Zame gre kar prehitro.