Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Za motivacijo je čisto ok. Jaz se tehtam vedno po sadnih dnevih, ki gre vedno malo dol, in če gre par sto gramov, sem že vesela in imam spet motivacijo.
)........
Se mi pa žal zdi čajček prazen brez sladkorja in mleka, ampak se bom že navadila. Tehtnica mi je pred pol ure pokazala 72,3 kilograma, tako da moram zgubiti vsak mesec 3,5 kilograma, če želim priti na 62. Upam, da bo šlo. Bom videla kako se mi bo doma kaj ljubilo telovadit
, ampak se bom pa potrudila, da bom vsaj 1 urco vsak dan potiskala voziček - po možnosti v hrib. Kar pa v naših koncih ne bo problem, ko so vse naokrog eni bregi
, preden dete postane sitno.
Jest jo bom pa danes z veseljem spila.
, ker nič ne telovadim. Morem se res odločit in it kam na aerobiko, samo kaj ko zvečer sem vsa zmantrana od vsega. Jojmeeee.... evo, zdaj potrebuejm motivacijo,da grem k aerobiki!