Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
? Sem poslala un dan potem še enkrat. Nisi nič javila, da nisi dobila pa sem sklepala, da je šlo skozi. Če želiš, lahko še poskusim, če ne bo pa sigurno kaki drugi uspelo. 
vsem za že izgubljene kg.
, ker nič ne telovadim. Morem se res odločit in it kam na aerobiko, samo kaj ko zvečer sem vsa zmantrana od vsega. Jojmeeee.... evo, zdaj potrebuejm motivacijo,da grem k aerobiki!
Potrem imam pa še 18 dni starega dopusta, pa neki novega in tako računam, da grem v službo nekje sredi julija. Kako bo pa res, bomo pa videli.
Sem pa jedla piščančje pris, pečene na malo olivnega olja, za prilogo sem imela pa tisto, kar je ponujal hladilnik - por, korenček, cvetačka, bučka in paradižnik. Je pri nas pravi snežni metež, pa se mi ni dal hodit v trgovino. Sem fino sita, spila sem pa še juhico - no če se temu lahko reče tako, voda, ki je ostala od kuhanja zelenjave
.
, nič posuto...