Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

! Sicer sem z dieto pričela dva dni prej kot ve in sicer 2.01 ampak nima veze, dan gor ali dol.....
....
...lahk daš tole
...
dobi pa zraven še parmezan. Moji fantje imajo testenine raje brez mesa in zato to ni problem. Za jutri sem se pa z mamo zmenila, da dobijo fantje pri njej kosilo, jaz bom pa na sadju in solatki
Bo po moje kar malce težka, se bom mogla ful zamotit, da ne bom na hrano mislila
Res superca!!
včeraj nas ni blo doma, zvečer sem šla z družbico na drink, ponavadi na pivičko, a sem bla karakter sem pila čajčke, 4x meto, super sem se počutila, don zjutri pa še bolj k sem se tehtala.
pa tko sem čaka ta dan OH bo pa naslednjič v četrtek.no jutri pa tehtanje!!se javim jutri dopoldne ko bo kaj časa ,sedaj me tamaldva fuul preganjata bi rada še enga pikija pogledala preden gresta spančkat.