metuljcek321
|
Evening! Opravila ene mini inštrukcije iz angleškega glagola za 2. letnik --> uf, uf, sem mogla kar mal razmislit o modalnih glagolih in podobnih zadevščinah Sestrična ima v petek kolokvij in se je oglasila, da greva mejčkn čez. Popravila teste, jutri že delamo popravo. Ta teden je sploh pestro - testi v 6., 7. in 9. r.azredu, next week še 8. Žurkaaaaa! Pa spraševanje, ker je konec meseca konferenca. Likanje me je tud za danes počakalo - opala, sva imela taki hot date, da se je skoraj vžgalo Sicer pa: good news nr. 1: našli dudico - skrivala se je pod posteljo v spalnici. 3x hura za atija, da je pogledal še tja! Hura, hura, hura good news nr. 2: dobila 50 funtov (cca. 55 evrov) za članek, ki je bil objavljen v eni britanski reviji o angleščini kot 2. tujem jeziku - jupi, šoping kliče pridne dekliče good news nr. 3: je danes na podarimo.si videl eno posteljico 120 x 60 in jo šel iskat - prelepo ohranjena ... ekola, pa ima naša mala miss posteljico za na morje Iraya, Tariq, ojej, ojej Lovro za vse novorarije! neboglasnica, tamaučki se bodo imeli krasno, you'll see. Pri nas so pa glih četrtošolci ta teden v ŠVN. Almera, imej se v tujini, a dobro nosi oblekico. Boš poročala, kako ti je pasala. mojček, pri nas so rokavice tud še kar problem - v vrtcu jih da gor brez problema, doma pa ko že zgleda, da bo šlo, si jih čez nekaj sekund da dol. Hm ... we'll have to work on it a bit more ... pa sem tud jaz blazno vztrajna, potrpljenje pa do neba, ampak me pri določenih stvareh maličica še kar šiša running nose & kihanje ... joj, upam, da je tole čist prehodnega značaja pri Anji in je samo mal nagajivostis strani zimskih nadlogic. flower, daj, povej kaj več o prvem dnevu v službi po tko dolgem času - to je pa ja konkreten dogodek Misliš, da je Lan občutil, da si živčna glede službe mogoče? Umpa, Luka je zdaj zdrav? populis, ojoj, kaj pa je bilo? Še sreča, da je s tvojim vse OK, ej. Avto pa - eh, saj je sam pleh ... čeprav ... zdaj bo treba nabavit kaj drugega, a ne? To pa ni hec. Dobr uštimajta. hd, oderuško, oderuško. Če se nam torej zalušta na hitro kaj zaslužit, lahko nekaj julijk stopi skupaj in organizira varstvo za otročke. To bi očitno šlo za med. No, mi smo pa dobili položnico za vrtec za december (v vrtcu pol meseca, 9 dni doma), cena pa samo 388 evrov. Vau, vau, vau, kolk so nam odbili za hrano, ej. Mi je čist vseen, če bi tistih 10 evrov pustili pri miru. Ej, vsak mesec se čudim, kolk je treba plačat ... sorry, k pol zmeri tukaj jamram ... nekomu moram potranat