|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.1.2010 22:30:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4051
   RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del
11.1.2010 22:31:24   
lex
metuljčica kaj si ja ti nora kolk plačuješ? buuuuuuuu jaz plačam cca 72€, sicer bi mogla 1 razred više a ker imam več kot 1 otroka v vrtcu se mi zniža razred uni dve primadonci mam pa zastonjuser posted image - upam, da vam hitro uspe še enga naredit, da jih olupte še vi malouser posted image user posted image user posted image user posted image

flower boš vidla kak nam je fajn v vrtcu, se cel dan igramouser posted image , edino kar je zdaj malo bolj smotano je vse to oblačenje in slačenje ko greš ven oz. prideš nazaj not, ampak potem ko popodajao po ležalnikih veš, da se splačauser posted image , ker velika večina otrok popoldan ven sploh ne pride (preden pridejo domov je že tema) - letos prvič da sovražim sneg, žlobudro in ne sčiščene pločinke in ostalo - vsak dan nesem vito v vrtec, alino že skoraj vlečem za sabo, še sreča da mam aleksa, da hodi sam. pomladi oz. ko bo vreme bolj stanovitno jih bom lahko spet nabasala v voziček in piči mami na šiht!

almera to je pa res suck, jaz sem zadnjič tud en uhan iskala in zraven pol škatle pocetljala v odtok, je moj mel prisilno čiščenje sifona, uhan pa sem našla na drugem koncu bajte (očitno mi ga je ena od mišk odnela na drug konec). ti želim, da jo najdeš kje pod posteljouser posted image tako kot anjin ati dudouser posted image

tulifon je pa meni alina umila v soku in je crknil mi je serviser rekel, da če bi prišla takoj (tako pa je še 14 dni delal) bi ga lahko še rešil, tako pa se neki not oksidira in crkne in ne gre več popravit. jaz mam sony ericssona c510 pa mi ni glih neki baš, bo že mogel 2 leti zdržat potem pa pade nov

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
   [Brisano sporočilo]
11.1.2010 22:37:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4053
   [Brisano sporočilo]
11.1.2010 23:26:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4054
   [Brisano sporočilo]
11.1.2010 23:29:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4055
   [Brisano sporočilo]
11.1.2010 23:39:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4056
   [Brisano sporočilo]
11.1.2010 23:44:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4057
   [Brisano sporočilo]
11.1.2010 23:44:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4058
12.1.2010 7:39:39   
Majuska
'jutro,

evo pri nas je ravno začelo snežiti ... še ta prav čas sem prišla do službe. Sem šla včeraj kao mal prej v posteljo, pa smo imeli vseeno burno noč. Akcija ob 2h in malo pred 5h, tako da sem spet spala po delčkih.

Na hitro spijem kofi, pol pa šibam dol k šefu ...

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4059
12.1.2010 8:04:55   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

oj

smrekca: še vedno je tu, izgovor: čaka na pravoslavno novo letouser posted image (ne nimamo nič veze stem drugače)

almera, dobro potuj, dobra si, meni ne bi bilo do tega, da sem toliko odsotna od domauser posted image , je - in še bo pa zato moj dragi več,

pri nas tudi zgleda user posted image user posted image user posted image ... upam, da nam jo vsaj ta vikend uspe pospravit user posted image

almera... se pridružujem dobrim željam za pot... user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
12.1.2010 8:16:49   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

good news nr. 1: našli dudico - skrivala se je pod posteljo v spalnici. 3x hura za atija, da je pogledal še tja! Hura, hura, hurauser posted image

good news nr. 2: dobila 50 funtov (cca. 55 evrov) za članek, ki je bil objavljen v eni britanski reviji o angleščini kot 2. tujem jeziku - jupi, šoping kliče pridne dekličeuser posted image

good news nr. 3user posted image  je danes na podarimo.si videl eno posteljico 120 x 60 in jo šel iskat - prelepo ohranjena ... ekola, pa ima naša mala miss posteljico za na morjeuser posted image

... No, mi smo pa dobili položnico za vrtec za december (v vrtcu pol meseca, 9 dni doma), cena pa samouser posted image  388 evrov. Vau, vau, vau, kolk so nam odbili za hrano, ej. Mi je čist vseen, če bi tistih 10 evrov pustili pri miru. Ej, vsak mesec se čudim, kolk je treba plačat ... sorry, k pol zmeri tukaj jamram ... nekomu moram potranatuser posted image

ad1,2,3... juhej hurej user posted image user posted image user posted image ...

ad4... 388€? user posted image ... bejbi reci mi, da si se zatipkala in da je 288€... user posted image ... mi imamo 288 za december (15 dni prisotnosti)

Neposredna povezava do sporočila: 4061
12.1.2010 8:23:12   
neboglasnica
Iraya: user posted image user posted image user posted image

Populis: HB, da je dragi ok, čeprav tudi toliko keša je težko stran vrčt. Včeraj te pa nisem uspela pokolat, ker je tel crknil.

Mojcek: dekle poleg Almere je Anikabd, poleg mene sta pa Majuska ali pa Nanka, ne vem katero misliš. Mogoče moram samo do konca prebrat, pa bom ugotovila, ker so ti verjetno že vse povedale, user posted image .

Almera: user posted image za ogrlici. Upam, da si srečno pripotovala.

Nanka: Ane še nisem slišala, samo je tako prazno doma, ko je ni, prav turobno je in predvsem tiho. Na, zdaj pa spet jokam, matr sm smotana. Ampak resnično mi ni dalo srce, da bi jo dala, imam tak slab filing. Ampak, šc šc stran s takimi mislimi. Vse bo ok in kmalu jo bomo imeli spet preko glave. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Flower - svečenica je na začetku februarja (mislim, da 6-ega)

02.02. je svečnica in do takrat bo pa verjetno tudi nam to uspelo smreko pospravit.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
12.1.2010 8:29:32   
3jeMi
aja, pa dobro jutro, nč dobro, spet sneži, bljak... sploh ne morem verjet, ej... user posted image

fanta sta ok, mali v vrtcu, na spidu že od 6h (lump je pogruntal, da če začne kašljat bo mami priletela in sploh ne zapoje več zjutraj, ampak začne "kašljat"... ampak mami danes vseeno ni priletela user posted image ), očka v službi (danes ima pregled)... mami pa, joj, glavo si bom odšraufala, sem se ob 5h zbudila s takim glavobolom, da je joj, danes je 3. dan in mislim, da bo jutri ok (po menstri imam vedno 3 dni glavobol, potem je pa ok)... sem spila kavico z limono in sem skoraj kot nova user posted image

ej joj, zdele sem dobila e-mail z naslovom Prijaznost... notri pa cel kup zahtev za naredit... pošiljateljica očitno misli, da mi bo v rit zlezla, če bo tako naslovila mail... not really user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
   [Brisano sporočilo]
12.1.2010 8:53:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4064
12.1.2010 9:18:47   
neboglasnica
Takole, sem se naklepetala, zdaj pa po polžje v službo. Imejte se!

Populis: tvoj gsm aja doma???

Neposredna povezava do sporočila: 4065
12.1.2010 9:21:35   
neboglasnica
Aja, da vam še enkrat povem, kako jaz sovražim tole Sizifovo delo - pospravljanje namreč. Se mi kar kozla in sem tečna že navsezgodaj, ko samo pogledam po stanovanju in vidim kaj vse me čaka, me vse mine. Ok, ne bom več, grem delat.

3jeMi: user posted image

Populis: user posted image user posted image Lara, končno je do konca prebrala učbenik o spanju, user posted image user posted image . Naj traja in traja njeno spanje.

Flower: me veseli, da ti je job všeč.

Metuljčica: user posted image user posted image user posted image za vse tri točke in vrtec, hja, rešitev itak poznaš. user posted image

Zdaj pa res, user posted image , ker po polžje ne morem več, je že ura preveč.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
   [Brisano sporočilo]
12.1.2010 9:30:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4067
12.1.2010 9:37:28   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Nesrečo je imel zjutraj na obvoznici, malo pred izvozom za na Celovško. Zapšeljal je na prehitevalni pas, tip pred njim je pa kr naenkrat na polno(brez razloga, ker spredaj ni bilo nobenega) zabremzal in se mu je dragi počil lepo v rit. Na našem avtu ni zgledal d a je kaj veliko(avto je bil vozen, samo temperatura je ful naraščala ker je kiler spustil) pol na servisu je pa povedal da je cela mašina zamaknjena . Na drugem avtu se pa nič ne pozna.Srečno pot še enkrat.

spanje;včeraj smo pa zaspali in spali kot po učbeniku. V posteljo malo čez 19 00, malo pred 20 00 je mrknila in vlekla do 06 30, malo smo se še pocartali potem pa vstali.Danes smo imeli malo drugačen vozni red, ker smo šli z enim avtom od doma. Najprej Laro v varstvo, potem dragega v BTC in na koncu še sebe na Rudnik. Sej je kr šlo moram rečt.

3jemi;Ne vem če ne v Intersportu pravkar smučarsko opremo kupuješ user posted image .

ad1: oj joj... pa ni to tvoje črne raket razbil slučajno?...

ad2: user posted image user posted image user posted image  Lara za spanje... super mojster dela vajo in naj zdaj trenira vsako noč user posted image

ad3: user posted image user posted image user posted image  ne ne, nima sneg pogojev za mojo ljubezen, res ne... user posted image ... Intersport pa sploh ne, je predrag user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4068
12.1.2010 9:39:24   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Aja, da vam še enkrat povem, kako jaz sovražim tole Sizifovo delo - pospravljanje namreč. Se mi kar kozla in sem tečna že navsezgodaj, ko samo pogledam po stanovanju in vidim kaj vse me čaka, me vse mine. Ok, ne bom več, grem delat.

user posted image user posted image user posted image ... sem s tabo...
p.s. saj potem, ko je pospravljeno, je pa spet lušno pogledat po stanovanju in rečt kako je lepo, a ne...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
   [Brisano sporočilo]
12.1.2010 9:41:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4070
   [Brisano sporočilo]
12.1.2010 9:50:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4071
   [Brisano sporočilo]
12.1.2010 9:51:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4072
   [Brisano sporočilo]
12.1.2010 9:53:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4073
   [Brisano sporočilo]
12.1.2010 9:53:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4074
   [Brisano sporočilo]
12.1.2010 9:54:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zabavne igre za otroke na prostem - 13 pre...
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za zabavne igre za otro...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.