metuljcek321
|
Tinky, sam, da si uživala v naši prestolnici & super za šoping. Kdaj pa sicer dobiš izvide? Almera, kje si kupila zlato bundo, ki jo imaš na fotki s kuhančkom? Se mi ful dopade, mi je že zadnjič padla v oči, pa sem pozabila vprašat. nošenje otroka - ja, mora kar sama hodit, ker mene vse boli, če jo nesem. Na kratke proge že, sicer je pa problem. Jo pa včasih moj kaj prevzame. Umpa, kakšen tulifon si si omislila? Moj je čist bogi, Anja je že tolikokrat testirala, kolk prenese, da se je en malček poškodoval ... levih tipk skoraj ne čutim več, ko pritiskam Ga bo moj razdrl in naštelal. Maybe bo boljše. Bi blo res bad, da bi se pokvaril, ker potem bi lahko malečko razglasili za malo destroyerko - nekaj časa nazaj je namreč babinega mobija potopila v juho, pa je šel bye-bye ... še sreča, da sem ji dala svojega ex, k je bil še čist OK. Sicer imam še vedno eno staro sabljo iz prazgodovine, k še dela, ampak ne vem, če bi bla za med ljudi s tisto mašino ogrlica izginila - OMG, not good, not good at all - grozljiv občutek, da bi ti nekdo nekaj sunil ... upam, da je samo kje založena. smrekica - ej, čez vikend sem se namenila, da jo pospravim, potem sem pa razdrla jaslice, smrekica se mi je pa kar nekak smilila (kljub temu, da jo samo ovijem v rjuho in odnesem 2 nadstropji višje, remember? ) ... tko da jo imamo še malo ... ja, sicer pa je dovoljena do 2. 2. glugluglu, vidim, da je tudi tvoj telefon pravi avanturist Samo, da preživi brez večjih poškodb.