Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

- upam, da vam hitro uspe še enga naredit, da jih olupte še vi malo
, edino kar je zdaj malo bolj smotano je vse to oblačenje in slačenje ko greš ven oz. prideš nazaj not, ampak potem ko popodajao po ležalnikih veš, da se splača
(ne nimamo nič veze stem drugače)
, je - in še bo pa zato moj dragi več,
je danes na podarimo.si videl eno posteljico 120 x 60 in jo šel iskat - prelepo ohranjena ... ekola, pa ima naša mala miss posteljico za na morje
388 evrov. Vau, vau, vau, kolk so nam odbili za hrano, ej. Mi je čist vseen, če bi tistih 10 evrov pustili pri miru. Ej, vsak mesec se čudim, kolk je treba plačat ... sorry, k pol zmeri tukaj jamram ... nekomu moram potranat
za ogrlici. Upam, da si srečno pripotovala.
), očka v službi (danes ima pregled)... mami pa, joj, glavo si bom odšraufala, sem se ob 5h zbudila s takim glavobolom, da je joj, danes je 3. dan in mislim, da bo jutri ok (po menstri imam vedno 3 dni glavobol, potem je pa ok)... sem spila kavico z limono in sem skoraj kot nova
, ker po polžje ne morem več, je že ura preveč.
.