|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek 2010
14.1.2010 9:43:52   
madela
Klemy,dobro jutro user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
14.1.2010 9:43:59   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: madela
grem pa jaz zraven,bom z veseljem gledala norce user posted image

Pa pojdiva, no. En teden odklopa, predtem pa oporoko napisat, če se slučajno ne vrneva živi. user posted image

< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 14.1.2010 9:45:29 >

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
14.1.2010 9:45:31   
Klemy82
RR mi gre na organe danes... grrr!user posted image

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
14.1.2010 9:45:37   
noranate
Sam naj še ktera pojamra, da jo zebe. Ko ste jamrale, sem šla naložit, madona sem meter drv zmetala v peč. Pa poslušam , neki poka po ceveh, madona je skor zakuhalauser posted image . Tolk o zimi, mam vroče kot v peklu.
Ja, kar se sprobavanja tiče, je pa moj bolj za, kot jaz. Njemu je vse fajn. Ma energije, da bo lohk mel elektrarno na ritiuser posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
14.1.2010 9:46:26   
noranate
Klemy, kaj te tare. Od kje izvira tole mračno razpoloženjeuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
14.1.2010 9:46:50   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

grem pa jaz zraven,bom z veseljem gledala norce user posted image

Pa pojdiva, no. En teden odklopa, predtem pa oporoko napisat, če se sličajno ne vrneva živi. user posted image

user posted image user posted image
Kaj mu pa naj zapustim...aha,otroke,pa avto user posted image
Moj bi umrl od ljubosumnosti,če bi kidnila za en teden...tako,da mora še on oporoko prej napisat user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
14.1.2010 9:49:18   
madela
Barika,saj zdaj pa razumem user posted image
Mamo tu v bloku,čisto vsako poletje to poranje in mi že prav živce para user posted image
Brezveze,pa poraj nazaj,bodo vsaj mal pohitel user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
14.1.2010 9:49:18   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Noranate, ja, jutro je, ane!!! Kdaj pa navsezgodaj zjutraj nisem tečna??user posted image Eh, študiram, da je rr naporen. Zakaj se ta kišta ne more avto-obnavljat?

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
14.1.2010 9:51:34   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Noranate, ja, jutro je, ane!!! Kdaj pa navsezgodaj zjutraj nisem tečna??user posted image Eh, študiram, da je rr naporen. Zakaj se ta kišta ne more avto-obnavljat?

Klemy,a je naporen rr,al me user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
14.1.2010 9:52:37   
noranate
Klemy, se strinjam in stojim za tvojim mračnim razpoloženjem, to za moralno podporouser posted image
Madela, živi bi že pršli, sam vprašanje , kdo bi vam pol na vrh pršuuser posted image . Verjetno bi moža od bajte pobegnila, reveža izčrpana, ni lahko biti sploni suženjuser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
14.1.2010 9:52:52   
barika

Mamo tu v bloku,čisto vsako poletje to poranje in mi že prav živce para user posted image

sej bi blo treba ja, pa moj noče, se mu ne da, nima časa. sama pa ne bom, lahk pa pride miš, pa ona to nardiuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
14.1.2010 9:53:49   
madela

Klemy, se strinjam in stojim za tvojim mračnim razpoloženjem, to za moralno podporouser posted image
Madela, živi bi že pršli, sam vprašanje , kdo bi vam pol na vrh pršuuser posted image . Verjetno bi moža od bajte pobegnila, reveža izčrpana, ni lahko biti sploni suženjuser posted image

user posted image user posted image user posted image
O tem bi se pa dalo diskutirat user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
14.1.2010 9:56:47   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: barika

sej bi blo treba ja, pa moj noče, se mu ne da, nima časa. sama pa ne bom, lahk pa pride miš, pa ona to nardiuser posted image

Ja vidiš,miš se je že vse nauila,tako da kar veselo na delo. Pa kaj mamo vse tak lene desce doma,al kaj user posted image
Jaz tud moram par mesecev govorit,da je nekaj za naredit,pa nič z njega. Ko pa gre pa še narobe naredi...no ne vedno user posted image
Sam bogi moj otrok,kako mora zdaj spat. Na postrani postelji,ker je narobe skup zlepu. Zdaj sem mu dala koc pod jogi,da je vsaj malo bolj ravno in spet čakam,da se loti dela. user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
14.1.2010 9:57:24   
noranate
Joj, sem ponosna nase. Po hiši že tko lepo diši, mi že mal kruli, čeprav sem pospravla pol škatle domačiceuser posted image .
Moram si frizuro rihtat, sam se ne morem spravt, bom verjetn zvečer vse pofrizirala kar mamuser posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
14.1.2010 9:59:14   
noranate
Pr nas velja tisto, da je kovačeva kobila vedno bosa. Ko je treba kaj pr kom drugem nardit, ni problema, grem takoj? Doma pa vse čaka in to ne dneve ampak kar letauser posted image . Madona sem lih prave volje, napovedujem EMBARGO, spred in zadi user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
14.1.2010 10:01:45   
Klemy82

Ne, ne, ve ste že cukri vse po vrsti, vas mam toooook radaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam ta kišta od rr mi najeda, ker klikam pol ure, da se kaj osveži...pol mi pa nabijete za cele strani čveka in moram za nazaj vse prebrat, vmes načvekate še kako stran, pa vas ujamem, pa....- eh, grem jst zakurit! BRB

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
14.1.2010 10:02:43   
Kerensa*
Jaz Vas počasi zapuščam. Greva z g. Možem kupovat računalniške igrice. user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
14.1.2010 10:05:51   
noranate
Kerensa, računalniške igrice, a ga ne bi pol zapeljala usput še po kakšne pripomočke. Mal ga naluštajuser posted image
Lepo se mejuser posted image .

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
14.1.2010 10:12:46   
noranate
Punce, a bo fajtuser posted image ? Na temi "kaj namest narezka" (Kuhajmo skupaj) se začenja nadaljevankauser posted image . Sem žleht, sam mi je že res dost teh prepričevanj, pa dajte no, saj smo vse ženskeuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
14.1.2010 10:21:00   
Klemy82
Iiiii, že letim firbcat, že letimuser posted image

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
14.1.2010 10:22:42   
TomTaylor
'br jutr'! Pijem ta drugi kafet v pol ure in se psihofizično pripravljam na podiranje smrekce, pospravljanje okraskov, brisanje prahu, pomivanje tal (mislim,da bo to nujno, ker je pod smerkco polno čokoladeuser posted image - otroci na delu)...pa kar je najhujše: za Mount Everest ogromen kup perila za zlikat (je+bem+u sušilc ko cunje prežvekuje - slabš kot kravi z gobca)...pa kar je najbolj zanimivo - teh cunj sploh nobeden ne pogreša, jih že ene 3 tedne prelagam s kupa na kup, pa niti ene cote nisem ven rabila...user posted image Preveč cunj??user posted image

Pa še jezna sem ker sem si kljub hujšanju v parih dneh pridelala 0,5 kile viškauser posted image user posted image ...pa ne vem od česauser posted image

...ajd, grem še kreganje brat na sosednji forum! Čau bau

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
14.1.2010 10:26:30   
Klemy82
Eh, ni še zanimivouser posted image .. bo treba še malo počakatuser posted image

Jst.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
14.1.2010 10:27:29   
madela

Ne, ne, ve ste že cukri vse po vrsti, vas mam toooook radaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam ta kišta od rr mi najeda, ker klikam pol ure, da se kaj osveži...pol mi pa nabijete za cele strani čveka in moram za nazaj vse prebrat, vmes načvekate še kako stran, pa vas ujamem, pa....- eh, grem jst zakurit! BRB

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
14.1.2010 10:29:19   
noranate
Tom Taylor, en lep dobr jutrček za vzpodbudouser posted image . Glede tiste pol kilce se pa nč sekirat, v stanovanju je bil pač takrat težji zrakuser posted image . Aja, pa ko boš gotova pridi še k meni, moja smrekca še stoji, je čakala pavoslavno novo letouser posted image .

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
14.1.2010 10:30:03   
noranate
Klemy, a čva mal podkurtuser posted image . Mah, raj ne, se bo ponovila analna zgodovinauser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?