Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.Mu bom kar claritine dala po navodilih P,v ponedeljek grem pa po recept za kremo,ker mi jo je zmanjkalo.Sedaj ga pa mažem z Adermo
, kr naprej je nekaj tečnarila, povrh vsega pa še je padla po tlakovcu in si je na kamenčkih od posipanja odrgnila obraz.
, izdelki Justa so res neverjetno super, še z vsako stvarjo sem bila zadovoljna, so vredni svojega denarja. Zdaj sem ti Jana81 malo reklame naredila ne?
Potem je nekje staknila en losjon z aloe vero in ji je tudi super za suho in srbečo kožo.
Mene je fajn pogrelo, ko je moj svak nekaj jezikal, ko je hči omenila, da ima še vedno flaško mleka pred spanjem, sem mu ene par krepkih povedala nazaj
edino zadnja dva tedna se obvezno enkrat zbudi in hoče k nama spat... spi v sek naprej ampak se bojim da ji ne pride v navado zdaj tik preden mali pride
Pazit moramo te naše boge parkeljce
Dooolgooo...