nicolina
|
Pozdravljene, mene je tud nekam začelo grlo bolet, pa ne vem, če sploh lahko kaj vzamem , na vseh teh angalih, septoletah piše ,da ne smeš..No bom šla vprašat v lekarno. Sem pa spila že ful čaja z medom in limono. Tandj za diplomo. Kje pa si to v Grazu kupovala? Bami dobrodošla. Mala biba za telovadbo, jaz grem jutri. Mi imamo že od 1. voziček Jane trikolesnik in je čist vredu stabilen, lahek, vodljiv po vseh terenih in zloži se dokaj na malo, pa še kolesa se dajo čist lahko stran in gor. Edino kar mene malo moti, da ima prekratko strehico, smo pa potem dokupli senčnik (Peppeny), ki 100% odbija ultravijolične žarke. Itak se po vročini ne bom sprehajala in v začetku bom imela košaro. Baje imajo novi modeli daljšo strehico. Glede oblačil, nisem še nič kupovala. Bom počakala do morfolgije, da vidim, kaj bomo dobili. ali . Sicer kolk sem jaz spraševala kolegice, ki imajo poletne otroke, so rekle, da so jih vzačetku res oblačile v tanke dolge rokave, kdaj pa kdaj ko je bilo zares vroče pa tudi v kratke rokave, na nogicah pa zmeraj nogavičke. Mislim, da se bom jaz tud še malo lovila glede oblačenja, ker 1. je zimski. Bomo tud to obvladale. Po moje moraš pazit na to, da ga ne pregreješ oz. da ga ne premalo oblečeš, posebej ob večerih.
|