arruba
|
Živjo vsem, upam, da niste vse v taki sivini kot mi tule v LJ.. Zadnje čase se mi toliko dogaja, da ravn enkrat na teden utegnem pokukat k vam. Drug teden me čaka pregled pri G, upam da dobim napotnico za morfologijo, najbolj pa seveda, da je vse v najlepšem redu.. Sylvia, zelo mi je hudo zate in za vajinega angelčka.. pri nas sicer nič kaj novega, razen da sem zvečer strašno zaspana ampak spat pa ne morem, bi samo malo zadremala, zjutraj pa se zbudim ob petih in potem ne morem nikakor več zaspat, čez dan pa sem potem pravi zombi.. a se to dogaja še kateri? Imate kakšen "recept" da bi si mal bioritem spravila nazaj v približno normalnega? Pa da sploh ne govorim o mozoljčkih, ki so se me lotili kot da bi bila stara 13 let.. porabim vsak dan kilo pudra, da v službi vsaj za silo zgledam za med ljudi aja, pa podatki za seznam, seveda: starost: 31, prva , živim v LJ, spola ne vemo in najbrž ne bomo vprašali, če bo vse po planu pa se bo najino sončece rodilo v LJ zdaj pa hitro za štedilnik, dobimo popoldne cel kup gostov, ki sploh še ne vedo, da pričakujeva otročka, tako da že vem, da bo en velik kraval
|