kenya
|
Živjo, Mishan pozdravljena pri julijkah. Komaj čakam, da se tale moja bolniška zaključi, ker tole počivanje je pa kar mal preveč utrujajoče. In še hrana mi gre ves čas po glavi. Samo,da je problem v tem, da bi jedla samo 'junk food', kot je čips, pa pomfri, pa burek, pa pizze. Razen pizze, nisem jedla tega že par let. Grozljivka, se moram tolk kontrolirat da je za znoret . Čudežno, jaz še vse hlače navlečem nase, ker imam že nasploh večino take z nizkim pasom. Kar se tiče mazanja kože, sem sama bolj pri lenih za te stvari. V 1. sem imela eno olje od welede iz DM-a, v 2. kar navadno mandljevo olje, samo sem se bolj malo mazala. Nisem dobila nobene strije. Mislim, da je vse to odvisno že od tega, kakšna je koža. Če je že po naravi bolj elastična je manj verjetnosti da nastanejo strije. Tokrat bom spet probala z mandljevim oljem, upam da bom kaj bolj pridna . Drugače pa hvala bogu nisem imela v nobeni nosečnosti težav s kožo, nobenih aken ali mozoljev, čeprav sem jih imela polno v svojih mlajših letih. Mala biba, res si pridna s temle našim seznamom .